Vandaag de dag, kunnen ondernemingen niet meer zonder website. En laten we eerlijk zijn, een website is vrij waardeloos, als ondernemer zijnde, als deze niet of slecht gevonden wordt. Vergelijkbaar met vastgoed, “location, location, location”. Het werkwoord ‘googelen’ is diep ingeburgerd. Niemand heeft het over ‘Bingen’ of ‘Duck Duck Go’en’.

Net als met gezondheid en fitness, is dit iets waar je lange termijn aan wilt blijven werken. Net zoals het behalen van een slank en/of gespierd lichaam, kost SEO veel tijd, inzet en volharding. Het spijt me, maar er bestaan geen quick fixes of magic pills om binnen een week nummer #1 te worden in Google.

Je zult hier over langere tijdsperiode aan moeten werken.

SEO abonnement

De meest ideale manier om dit te doen is d.m.v. een zogenaamde SEO abonnement.
En er is geen betere manier om aan de SEO performance van je website te werken, dan aan de hand van het inhuren van een doorgewinterde SEO specialist. Vergelijkbaar met een personal trainer die je helpt doelen te behalen in de gym, zo helpt Romano je om het uiterste uit de kan te halen wat betreft organische zoekmachine prestaties van jouw website.

Kosten SEO abonnement

Mocht je na het ontvangen van de kosteloze en vrijblijvende audit over willen gaan tot een abonnement, de kosten hiervoor variëren. Het goedkoopste abonnement is 250 Euro/maand. Dit kan oplopen tot maximaal 400 Euro/maand. Meer investeren is niet per se beter. Net zoals met afvallen, gaat het om de lange adem. Elke dag weer de juiste beslissingen nemen. Over tijd telt het allemaal bij elkaar op.

De uiteindelijke kosten per maand hangen af van het aantal uren dat ik zal moeten besteden aan de campagne. Mijn uurtarief is overigens 12.5 Euro/uur. En de competitie/moeilijkheidsgraad van jouw industrie of vakgebied. Om die reden verricht ik ook eerst de kosteloze en vrijblijvende audit. Het is niet zo dat ik bij het bepalen van de prijs zomaar een nummer noem. Dit is gebaseerd op hoe lastig de zoekwoorden zijn waar je hoog voor wilt komen in Google.

Alle verdere kosten die ik moet maken om het doel te behalen van topposities in Google zijn inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan:

– Tools
– Content
– Hosting
– Domeinnamen
– Software

De uiteindelijke prijs, die dus varieert van 250 Euro per maand tot 400 Euro per maand is dus de uiteindelijke prijs. Geen verborgen addertjes of extra kosten,
en SEO maandelijks opzegbaar.

 

Tarieven holistisch SEO abonnement

Dan zijn er ook nog maandelijkse abonnementen. Deze kun je maandelijks opzeggen. Dus geen contracten. Je zit nergens aan vast. Ideaal voor als je je website over tijd wilt laten doen blijven groeien en je een professional nodig hebt die hier op toe ziet. SEO succes is immers een marathon en geen sprint. Het is net als een fit gezond lichaam bereiken en naar de sportschool gaan. Het vereist continue toewijding. Echter, wanneer je je doelstelling bereikt hebt is het een kwestie van onderhouden en kan het afgenomen uren aantal naar beneden bijgesteld worden.

Mate van CompetitieMetrieken Competitie AnalyseVoorbeeldenGeraamde Maandelijkse Kosten Holistische All-In Campagne
Zwakke Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 0 - 10Verkoper van obscure Japanse manga stripboeken, lokale loodgieter of schilder in Nederlands of Belgisch dorp.Rond de €200 - 300/maand exclusief BTW
Medium Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 10 - 30MKB Nederland. Webwinkels in niches als kleding, auto (accessoires) en interieur.Rond de €300 - 500/maand exclusief BTW
Sterke Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 30 - 100Advocatenkantoren, (ooglaser) klinieken, diensten in de grote steden.Vanaf €500/maand exclusief BTW

Geen idee wat je moet kiezen? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op. Sparren is altijd gratis. Druk op de oranje knop rechtsboven.

Alternatief voor een SEO abonnement

Nog niet toe aan een SEO abonnement? In dat geval kun je kiezen voor een eenmalig SEO pakket.

Deze zijn ideaal als je een nieuwe website begint, of momenteel met je huidige website tegen een onzichtbaar plafond lijkt te hikken en je wel een boost kunt gebruiken.

OnderdelenInstap (€100)Medium (€250)All-in (€400)
Google Analytics (koppelen en instellen)
Google Search Console - koppelen en instellen
Google Mijn Bedrijf - koppelen en instellen
Google Maps vermelding - koppelen en instellen
Sitemap koppelen Google Search Console
Instellen SEO meta-instellingen
On-page SEO
X
Technische SEO
X
Linkprofiel ontwikkelingX
Local SEO
X
Mobile SEO
XX
Diepgaand Zoekwoordenonderzoek
XX
Afbeelding optimalisatie
XX
Gebroken links (intern + extern) correctie
XX
Competitie analyse
XX
SEO rapportage

 

De eerste stap: voordat we beginnen aan een SEO maandabonnement

Nogmaals, we beginnen altijd met een audit. We gaan niet als een kip zonder kop direct te werk.

Meld je vandaag nog aan, zodat je zo snel mogelijk het rapport in je inbox kunt vinden.