Hoger in Google door SEO specialist Amsterdam

Ook voor bedrijven gevestigd in de prachtige hoofdstad van ons land is lokale vindbaarheid op het internet van essentieel belang. Wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst die jij aanbiedt in de Baarsjes wil je natuurlijk bovenaan staan bij de zoekresultaten. Bij SEOgeek begrijpen we dat als geen ander en onze specialiteit is dan ook om de lokale vindbaarheid van jouw onderneming te optimaliseren. Laat jouw website nu geheel kosteloos en vrijblijvend onder de loep nemen en maak gebruik van onze gratis audit voor inwoners van de regio Amsterdam.

Wat is lokale SEO precies?

SEO staat voor Search Engine Optimation of op zijn Hollands gezegd zoekmachine optimalisatie. Een bekende zoekmachine is bijvoorbeeld Google maar er zijn er veel meer zoals Bing, Yahoo etc. Door jouw website te optimaliseren voor deze zoekmachines zal deze hoger worden weergegeven in de zoekresultaten. Met relatief kleine aanpassingen kunnen hier vaak al flinke stappen in worden gezet, het is de kunst om net te weten welke dat zijn. Een stap verder is het vergroten van de vindbaarheid op lokaal niveau. Wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt op makelaar Amsterdam, oogkliniek Amsterdam of advocaat Amsterdam is het zaak om zo hoog mogelijk in die zoekresultaten te worden weergegeven. En dat is waar wij goed in zijn, jij bent toch immers ook op deze website terechtgekomen.

Als een warm mes door de boter

Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn gezellige mensen, de vele grachten, Ajax en zijn karakteristieke panden en wijken.

SEO Amsterdam

In veel landen denkt men zelfs eerder aan de naam Amsterdam dan Nederland. Deze internationale allure biedt ontzettend veel kansen voor bedrijven gevestigd in de regio. Dit hoeft dus niet alleen hartje Amsterdam te zijn maar kan ook betrekking hebben op bedrijven gevestigd in bijvoorbeeld Amstelveen, Zaandam, Diemen en Purmerend. Het enige dat moet gebeuren is ervoor zorgen dat jouw onderneming bovenaan komt te staan bij een relevante zoekopdracht. Dankzij jarenlange ervaring op internationaal, nationaal en lokaal niveau in markten met hevige concurrentie hebben we ruime kennis opgedaan op dit gebied. Bereiken van goede resultaten vergt dan ook veel inzet en specifieke vaardigheden die we in huis hebben. Na onze optimalisatie snijden we als een warm mes door de boter wanneer iemand een voor jouw relevante zoekterm gebruikt voor de regio Amsterdam.

Scherpe tarieven door slimme werkwijze

SEOgeek is niet gevestigd in een duur pand op de Leidschestraat of het Rembrandtplein in Amsterdam, sterker nog we zijn helemaal niet gevestigd op een vaste locatie. Voor onze diensten hebben we namelijk slechts een computer, een internetverbinding en kennis van zaken nodig. Hierdoor hebben we vrijwel geen extra kosten en kunnen we onze diensten aanbieden voor slechts 12,50 euro exclusief BTW per uur. Dit betekend echter niet dat we geen binding met de lokale markt hebben, we beschikken namelijk over een groot zakelijk netwerk van bestaande relaties en vak- en brancheorganisaties in de regio Amsterdam. Door middel van Skype en XOIP VOIP zijn we goed bereikbaar op een vast telefoonnummer en is effectieve communicatie gewaarborgd.

Schrijf je nu in!

Dat onze werkwijze in de smaak valt, blijkt wel door de wachtlijst die inmiddels is ontstaan. Wacht daarom niet langer en schrijf je nu in zodat je er zeker van bent dat ook jouw website binnenkort gratis en vrijblijvend tegen het licht wordt gehouden.

Ik geef je direct een inschatting van wanneer je het rapport mag verwachten. Alsmede, indien gewenst, kan ik een voorbeeld rapport zenden zodat je weet wat je kunt verwachten en of het rapport het wachten überhaupt wel waard is.