Holistische SEO diensten: voor wie?

Deze service is voor klanten die meer customized support willen dan de standaard linkbuilding pakketten die we aanbieden. Dit houdt in dat zoekmachine specialist Romano zich helemaal vastbijt in het project en met zijn kennis door de jaren heen opgedaan en arsenaal aan SEO technieken jouw website of merk beter vindbaar op het internet maakt. Dit is Romano’s grootste passie omdat hij het altijd interessant vindt om zich volledig in te leven in de industrie van de klant. Zo is Romano door de jaren heen door zijn SEO werk een expert geworden in bedwantsen bestrijden, offshore access systems, kamperen in Nederland & België en het Paleo dieet. Romano leeft zich in voor het project zoals bekende acteurs als Christian Bale en Adrian Brody doen voor hun filmrollen: Door alle belangrijke en relevante literatuur te lezen over het desbetreffende domein, de interactie aan te gaan met sleutelfiguren in de online community en eventueel zelf de producten/services van de gegeven industrie uit te proberen. Kortom, voor Romano is een SEO campagne nooit een herhalingsoefening, een zielloos project om zo snel mogelijk af te raffelen, maar een persoonlijke missie om de website van de klant ten koste van alles naar de top van de rankings te stuwen. Onze filosofie is dat deze activiteiten noodzakelijk zijn om een echt geslaagde internet marketing campagne op te zetten.

Romano neemt maar 6 klanten aan om zich volledig te kunnen focussen.
Op dit moment zijn er geen plaatsen meer vrij.
Je kunt wel aanmelden voor ‘de wachtlijst’ ik stuur je dan een berichtje zodra er weer een plek vrij is.

Dit is een alles omvattende SEO dienst

  • Verbeteren content optimalisatie
  • On-Page SEO optimalisatie
  • Off-Page SEO (linkbuilding en dergelijke activiteiten)
  • Technische SEO structuur optimaliseren
  • WordPress site optimalisatie
  • Plugins met correcte instellingen

Elke maand wordt er een rapport geleverd inclusief rank tracking van gegeven zoekwoorden en een link acquisitie tabel.

Zoekmachine optimalisatie diensten draaien niet alleen om linkbuilding. Het is ook belangrijk dat de website een geweldige user experience aanbiedt door middel van snelheid, boeiende content en een goed design. Deze factoren maken het browsen van de website niet alleen een genot, indirect helpt het ook de zoekmachine optimalisatie campagne. Google kijkt tegenwoordig ook naar usability kenmerken als de gemiddelde tijd dat mensen doorbrengen op de website of hoeveel mensen direct wegklikken wanneer ze landen op de website. Zoekmachine marketing zonder een goede user experience is zeer lastig en kost zeker meer tijd en geld. Daarnaast, gaat het niet alleen om het aantal bezoekers dat op de website land via de zoekmachines, maar ook hoeveel er converteren. Dat wil zeggen: Wat is het percentage mensen dat uiteindelijk ook echt iets koopt? Zoekmachine optimalisatie specialist SEO Geek helpt ook in dit aspect met de customized dienst.

Prijs

De prijs van deze service verschilt. Factoren die het prijskaartje bepalen zijn onder andere de competitie in de gegeven industrie (Hypotheken in Google.nl ranken zal duurder zijn dan een obscuur long-tail keyword als Dragon Ball Z Fan Club Nederland), doelstellingen van de klant en alomvattendheid van de campagne. De dienst is opgezet als SEO abonnement: Je betaalt per maand en je kunt elk moment opzeggen.

Aan de Slag

Neem contact op als je geïnteresseerd bent in deze service, dan bekijken we of jouw project een geschikte kandidaat is voor de SEO dienst.

Beste SEO diensten

Er zijn meerdere benamingen gangbaar voor een dergelijke dienst:

SEO abonnement
SEO campagne
SEO uitbesteden
SEO begeleiding
SEO ondersteuning
SEO support
SEO traject

Min of meer omvat dit hetzelfde. Kleine verschillen daargelaten, meer daarover op de betreffende pagina. Ben je benieuwd wat best voor jouw situatie zou passen, neem dan contact op, of meld je aan voor de kosteloze en vrijblijvende audit, dan kan ik dit voor je bekijken en zal ik een aanbeveling doen.