SEOgeek biedt verscheidene optimalisatie diensten aan die ondernemers helpen om te excelleren in resultaten van zoekmachines (primair Google natuurlijk).

Holistische SEO Diensten

De holistische diensten vormen mijn vlaggenschip. In principe houdt het in dat ik alles verricht binnen mijn vermogen om één of meerdere websites zo goed mogelijk voor de dag te laten komen in de zoekmachineresultaten. Dit omvat o.a. zoekwoorden onderzoek, on-page instellingen verbeteren (zoals title tag, meta beschrijving et cetera), links, advies, analytics en rapportage. Kortom, het hele spectrum dat komt kijken bij SEO.

Er zijn meerdere gangbare benamingen voor zo een holistische dienst:

Abonnement
Campagne
Uitbesteden

Dit omslaat alle min of meer hetzelfde, een dienst waarbij wij alles doen wat maar mogelijk is om de SEO performance naar een hoger plan te tillen.

SEO Check / Scan / Audit

Hierbij testen we de website uitvoerig met name op technisch vlak. Steekt de website gedegen in elkaar? Maar ook competitie analyse, zoekwoorden onderzoek, link mogelijkheden overzicht en on-page verbeteringen worden in kaart gebracht. Aan het einde van de rit ontvang je een PDF rapport met alle aanbevelingen. Alsmede, indien er vragen zijn kunnen we het rapport bespreken over Skype of telefoon. Ik geef je hierbij eigenlijk een soort van routekaart zodat men zelf aan de SEO performance kan gaan werken de komende tijd.

De audit bieden we kosteloos en vrijblijvend aan voor die partijen die geduld kunnen opbrengen en geen speciale eisen hebben. Heb je specifieke verzoeken of wil je het rapport zo spoedig mogelijk in je inbox vinden dan zal het een betaalde audit zijn.

SEO Advies / Consultancy

Jij hebt complexe vragen waar je een ervaren SEO specialist naar wilt laten kijken, wat is de beste optie specifiek voor jouw onderneming, specifiek voor jouw situatie. Sparren via e-mail of Skype / telefoon omtrent SEO kwesties. Er is heel veel generiek SEO advies te vinden op het web. Maar SEO is een dermate complex en genuanceerd vakgebied tegenwoordig, dat wat een optimale oplossing zou zijn voor onderneming A in industrie B omtrent kwestie C, niet per se de beste gang van zaken is voor JOUW onderneming. Voor dat soort dilemma’s wil je dan ook de second opinion van een doorgewinterde SEO expert aanvragen.

Linkbuilding

Recent heeft een Google ingenieur nog aangegeven dat links een van de top 3 factoren zijn om websites op te beoordelen en de rangschikking dus op te baseren. Veel van onze klanten hebben wel wat kaas gegeten van SEO en zijn prima in staat om zelf zoekwoorden onderzoek te verrichten en on-page instellingen naar gelang aan te passen. Echter, waar zij specifiek hulp zoeken is het aantrekken van verwijzingen van derde websites om zo de autoriteit van de website te verhogen, wat dan uiteindelijk zal leiden tot betere posities in de zoekmachineresultaten voor keywords waar men op gevonden wilt worden.

We bieden linkbuilding in twee vormen aan:

Pakketten

Een standaard hoeveelheid links voor iedere gelegenheid. Je krijgt precies aangeleverd, dat wat we beloven.

Op maat

Linkbuilding specifiek voor jouw industrie, specifiek voor jouw website, specifiek voor jouw link profiel.

Ook deze dienst heeft meerdere mogelijke benamingen:

Linkbuilding specialist
Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding op maat, is inwisselbaar met linkbuilding specialist of linkbuilding uitbesteden, dit komt op hetzelfde neer.

Lokaal

Google heeft een apart algoritme voor lokaal georiënteerde zoekopdrachten. Denk aan zoekopdrachten als ‘Kapper Amsterdam’. Of ‘Italiaans restaurant in Rotterdam’. Hoog komen in de lokale zoekresultaten vereist een ietwat andere aanpak.

In principe kunnen we lokale SEO uitoefenen voor alle dorpen, steden en provincies van Nederland.

Internationaal

Sommige van onze klanten domineren reeds Google.nl en hebben internationale ambities. Met name de UK en Duitsland lijken populaire markten om uit te breiden. Naast Verenigd Koninkrijk en Duitsland hebben we echter ook ervaring met Frankrijk en Spanje. Ten slotte, kan het de moeite waard zijn om een strategie op te stellen om beter te presteren bij onze zuiderburen in Google België. In de praktijk zien we namelijk dat hoewel .nl sites prima naar voren kunnen komen in Google.be zoekresultaten, het bezitten van en aandacht besteden aan een toegewijd .be domein zeker tot betere prestaties zal leiden.