Hoger in Google door SEO specialist Rotterdam

Ben je op zoek naar een no-nonsense zoekmachine optimalisatie partij in de omgeving Rijnmond? Dan ben je bij SEOgeek aan het juiste adres. Geen woorden maar daden. Een beetje tenenkrommend cliché voor deze regio misschien.

Rotterdam SEO

Ironisch genoeg, makkelijker gezegd dan gedaan. Om die reden bied ik een geheel kosteloze en vrijblijvende audit aan, waar iedere website eigenaar zich voor kan aanmelden. Dit is geen geautomatiseerd flut rapportje gevuld met jargon en fluff, zoals je misschien ontvangen hebt van andere SEO bedrijven. Nee, ikzelf, Romano Groenewoud, zal jouw website aan de tand voelen. Ik identificeer tijdens deze check o.a. quick wins, die je onmiddellijk kunt toepassen, voor vrijwel direct resultaat.

Wat is precies jullie relatie tot de regio?

Ik ben geboren en getogen in het historische vestingstadje Brielle (Den Briel). Voornamelijk bekend van de zogenaamde 1-april viering, een lokale feestdag waarbij gevierd wordt dat de Spanjaarden verdreven zijn anno 1572. Hier heb ik de eerste paar decennia van mijn leven doorgebracht. Vervolgens mijn bachelorgraad behaald aan RSM, Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de studie ben ik mijn eigen zoekmachine optimalisatie bureau begonnen. Na het afronden van de studie verzorgde ik dermate veel campagnes voor klanten dat ik besloot om te gaan rondreizen en werken tegelijkertijd als zijnde digitale nomade. Ik spendeer echter nog steeds ongeveer 6 maanden per jaar in Brielle, vanwege familie en vrienden.

Waar zitten wij precies dan?

 

Wat kost dat?

De kosten verschillen per klant en industrie. Een toppositie behalen voor termen als ‘Advocaat Rotterdam’ zal beduidend meer tijd, energie en budget gaan kosten dan bijvoorbeeld ‘Zitzakken winkel Rotterdam’. Om die reden bied ik de genoemde audit ook aan. Geen nattevingerwerk waarbij ik zomaar een bedrag verzin, maar diepgravend onderzoek naar jouw industrie. De meeste klanten kiezen voor de zogenaamde holistische campagne, waarbij ik in principe alles doe binnen mijn macht om de betreffende website aan meer organisch verkeer en daarmee omzet te helpen waaronder:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Competitie analyse
  • On-page instellingen optimalisatie
  • Link acquisitie
  • Rapportage

De kosten voor een dergelijke campagne liggen rond de 250 – 400 Euro exclusief BTW/maand.

Let wel, je krijgt hier meer voor terug dan bij de gebruikelijke huis, tuin & keuken SEO dienst. Omdat ik een groot deel van het jaar verblijf in landen waar de levenskosten beduidend lager liggen dan in Nederland, kan ik een vrij scherp uurtarief aanbieden: 12.5 Euro. De genoemde prijs is verder inclusief alle kosten die ik moet maken, denk aan abonnementen op tools, domeinnamen, hosting en content.

Aanmelden

Ik zou willen aanraden om niet te lang te wachten met aanmelden voor de audit. Er is al een wachtrij. Wil je het rapport zo spoedig mogelijk in je inbox vinden dan is het zaak om NU in te schrijven, dit kost niet meer dan een minuut van je tijd.

Ik geef je direct een inschatting van wanneer je het rapport mag verwachten. Alsmede, indien gewenst, kan ik een voorbeeld rapport zenden zodat je weet wat je kunt verwachten en of het rapport het wachten überhaupt wel waard is.