“As a professional in the Internet sector, I am pleased to meet such a good professional as Romano Groenewoud, who is very knowledgeable about how search engines work and able to identify easy-to-implement changes that significantly improve the positioning in search results leading to more traffic to your website.” — David Gracia, Digital Marketing Professor at IE Business School

Strategisch SEO Consultancy, Advies & Rapport

Of je nu veel Google traffic bent kwijtgeraakt door recente algoritme updates of gewoon je website wilt optimaliseren, de consulting services van SEO Geek voorzien je van een in-depth review van je website door middel van onze checklist. We ontrafelen technische SEO fouten (en hoe deze op te lossen) en link building suggesties om je rankings te verbeteren.

Advies van SEO Geek is specifiek toegespitst op strategie. Romano zal persoonlijk de betreffende website onderzoeken en een uitgebreid rapport (SEO gids) van verbeterpunten maken. Romano put uit al zijn eigen zoekmachine marketing kennis, ervaring en expertise door de jaren heen opgedaan om een strategie op te stellen die leidt tot tastbare resultaten.

Verder werken we alleen met klanten als er een verdedigbare, waarschijnlijke ROI te behalen is. Dit houdt in dat wanneer we aanvoelen dat een SEO consultatie niet veel zal bijdragen aan de omzet van de potentiële klant, we deze klus liever afwijzen.Onze filosofie is simpel: Wij slagen, wanneer jij slaagt.

Content

Elk consultatie rapport is volledig handgemaakt naar de wensen van de klant. Enkele standaard onderdelen die het meest gevraagd zijn:

 • Een Kijkje onder de Motorkap (SEO Scan, Test & Audit)
  In dit hoofdstuk wordt de huidige situatie van de website uitvoerig geanalyseerd. Hoe sterk is de website op dit moment? Is er een gezonde ratio aan DoFollow/NoFollow backlinks? Is het link profiel natuurlijk? Dit soort vragen worden beantwoord, alsmede creëert het door middel van een SEO score een referentie punt om toekomstige progressie mee te vergelijken.
 • Keyword Research & Analyse
  Intensief onderzoek door middel van keyword research tools als de Google Adwords Keyword Tool en Market Samurai om lucratieve en makkelijke zoekwoorden te vinden. De keywords die de grootste impact kunnen hebben op jouw business worden door SEO Geek gevonden en vermeldt in een tabel tezamen met maandelijkse zoekvolume, intensiteit van competitie en indicatie van winstgevendheid.
 • Competitie Analyse
  Dit onderdeel onderzoekt hoe je concurrenten het doen. Het geeft je ook een overzicht van de keywords die de meeste omzet genereren voor hen. Ten slotte, worden de zwakke plekken blootgelegd. Kortom, de competitie analyse kijkt naar wat je concurrenten goed doen en hoe je dat kunt overnemen, en adviseert tegelijkertijd wat hun zwakke plekken zijn waar je makkelijk potentiële klanten kunt afpakken.
 • Linkbuilding
  Specifiek bekijken we hier welk type links de meeste waarde zouden kunnen hebben voor jouw website. Voor sommige industrieën zijn zogenaamde guestposts bijvoorbeeld erg belangrijk om een voet tussen de deur te krijgen. Voor andere markten is dit juist weer onmogelijk en kun je beter zelf ‘feeder websites’ produceren. Een effectieve linkbuilding strategie wordt in elkaar gezet die, wanneer goed uitgevoerd, gegarandeerd zal leiden tot 1e pagina rankings. Ook analyseren we in dit onderdeel de huidige links: Type, anchor tekst distributie, IP diversiteit en meer. Het doel van deze analyse is een diagnose stellen van de gezondheid van het huidige link profiel, in te schatten of de website in de toekomst tegen een penalty kan aanlopen en pijnpunten blootleggen.
 • Anders
  Deze sectie bespreekt online marketing activiteiten die niet direct gerelateerd zijn aan onze taken als zoekmachine optimalisatie consultant, maar wel indirect zouden kunnen bijdragen aan een geslaagde online marketing campagne. Denk hierbij aan onderwerpen als: Email marketing, Social Media Marketing, YouTube Marketing of online advertenties.

De Prijs

De prijs die wij vragen voor de SEO rapportage verschilt per project. We proberen het in ieder geval betaalbaar te houden voor individuele webmasters en het mkb. Klik hier om aan de slag te gaan!

Proef Rapporten

Klik hieronder om een proef rapport in PDF te downloaden en een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. De content zelf is natuurlijk verschillend per project en kan gedateerd zijn aangezien de online marketing industrie in rap tempo verandert.

SEO Advies

Proef Rapport #1: Tyba.com (2012)

 

Deze service is meer gericht op klanten die al een redelijk succesvolle website bezitten en deze naar het volgende niveau willen tillen. Indien, je net begonnen bent met zoekmachine optimalisatie is het misschien beter om eerst training aan te vragen.

———————————————————————————————————————–

Gerelateerde diensten:

SEO consultant
SEO specialist MKB