Note: vanwege grote drukte is sparren voorlopig opgeschort. Je kunt alsnog alvast inschrijven, alleen kan ik niet beloven dat we op korte termijn kunnen spreken, er is reeds een aanzienlijke wachtlijst.

Indien je telefonisch wilt sparren met ondergetekende (100% kosteloos en vrijblijvend natuurlijk), ik ben daar in principe iedere dag van de week beschikbaar voor, dus ook in het weekend van 14:00 tot 17:00.

Mijn Skype: romanogroenewoud, of anderzijds via de reguliere telefoon, 0610023177.

Kan ook over Microsoft Teams, Zoom, Whereby, Google Hangouts of welke beeldbellen oplossing je ook prefereert. Het voordeel daarvan is dat ik dan het scherm kan delen, en dan kunnen we zaken direct bespreken aan de hand van bijv. de output van analyses van mijn twee favoriete professionele SEO tools SEMrush en Ahrefs, en dan kan ik je daarin meenemen, wat ik als SEO nerd zie, mijn gedachtes vertaald in voor leken begrijpbare Jip-en-Janneke taal en dan heb je daar ook gelijk een grafisch beeld/overzicht/helicopter view bij.

Deze tools kunnen overweldigend ogen voor niet-SEO professionals. Om nog maar te zwijgen over de aanzienlijke abonnement kosten. Maar ik neem je bij de hand en laat je de meest belangrijke rapporten en data punten zien specifiek voor jouw website. En niet onbelangrijk mijn interpretatie daarvan vertaald naar concrete praktische actiepunten voor jou. Een mooi gezegde die in onze industrie rondwaart is “a fool with a tool is still a fool”. Dit is niet oneerbiedig of hooghartig bedoeld, maar je kunt noch zo gaaf keukengerei hebben, indien je niet weet en geen ervaring hebt hoe deze te gebruiken dan zijn je gerechten alsnog uitermate teleurstellend. En ik kan het weten ik ben echt een verschrikkelijke kok, niets wat ik maak is eetbaar. Dus schoenmaker houdt je bij je leest. Enfin, mijn doel is om jou te ‘empoweren’ om de data uit dit soort tools te verwerken en te vertalen in to do’s die je vandaag nog kunt doorvoeren om direct beter voor de dag te komen online.

Wél graag van tevoren aangeven wanneer je zou willen bellen, en een afspraak maken, omdat ik doorgaans telefoon/Skype heb uitstaan i.v.m. concentratie op werk. Wanneer je op de bonnefooi belt, kan ik garanderen dat dit vergeefse moeite is.

Ook kan het zijn dat ik overweldigd ben met werk voor bestaande vaste klanten of reeds compleet volgeboekt zit op korte – medium termijn. Informeer dus altijd eerst even.

Om een evt. call of advies zo productief voor ons beide mogelijk te maken, laat me ook altijd even op voorhand weten het volgende via onderstaand contactformulier:

  Naam

  E-mailadres

  1. Welke website(s) wil je bespreken?

  2. Wat heb je of voorgaande ingehuurde SEO partijen globaal gedaan tot dusver (beknopt)?

  3. Geef een top 3 van termen waar je het liefst hoog in Google zoekresultaten voor zou staan?

  4. Geef 1 – 2 namen door van directe concurrenten die momenteel staan waar jij wilt zijn en waarvan je je afvraagt “Hoe flikken zij dat toch?”

  5. Welke andere (online) marketing kanalen, zoals sociale media bijvoorbeeld, benut je op dit moment en hoe succesvol is dit naar jouw idee? Is SEO naar jouw idee de meest belangrijke manier om bedrijven te vinden in jullie industrie of is bijv. aanwezigheid op beurzen, adverteren in vakpublicaties en magazines ook van belang?

  6. Wat maakt jouw organisatie, dienst, product, platform of idee uniek, onderscheidend, innovatief in de markt en Nederlandse samenleving? Kortom, wat is het bestaansrecht en toegevoegde waarde van jouw onderneming? Dat kan van alles zijn, een zelf gefabriceerd product, de scherpste prijzen, beste service, innovatief proces, enzovoort.