SEOgeek kan het niet alleen. Op de volgende partners vertrouw ik:

(Achteraf) betalen oplossing

De mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen is onontbeerlijk geworden voor zichzelf serieus nemende webshops. Dit merk ik ook als SEO specialist. In de zoekwoorden data zie ik specifiek dat mensen zijn gaan zoeken op termen als ‘naam product achteraf betalen’. Om dit zoekverkeer binnen te halen is het natuurlijk zaak om daadwerkelijk een achteraf betalen oplossing aan te bieden.

Mijn geprefereerde oplossing op dit vlak is Billink.

De reden om voor Billink te kiezen zijn als volgt:

– Vele integraties

Veel van mijn klanten opereren op webwinkel software systemen Lightspeed en Shoptrader. Dankzij de integratie plugin is het implementeren een fluitje van een cent.

– Geen abonnement kosten

Een scherp tarief en geen vaste lasten.

– Inzetbaar in zowel Nederland als België

Mijn klanten hebben vaak ook een shop erbij voor Vlaanderen. Ook daar kunnen we zodoende achteraf betalen gaan aanbieden.

– In goed gezelschap

Billink wordt tevens vertrouwd door Unilever en toonaangevende webshops zoals to-be-dressed.nl.

Billink
Website: https://www.billink.nl/zakelijk

Wettelijke vereisten

Als website eigenaar kun je vandaag de dag niet zonder privacybeleid, algemene voorwaarden pagina, en een cookieverklaring inclusief pop-up.

Website: https://www.cookiecode.nl/

Marketplace integraties en feed management

Voor het automatiseren van aanwezigheid op belangrijke marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon.nl zou ik EffectConnect aanbevelen. Hoewel Google organisch ofwel SEO altijd wel belangrijk zal blijven voor online vindbaarheid en omzet generatie, nemen marktplaatsen waaronder Bol.com en Amazon toe in omvang. Steeds meer consumenten slaan Google over en gaan direct naar zo een marktplaats. Sowieso is het niet verstandig om op 1 paard in te zetten. Als onderneming wil je niet te afhankelijk worden van Google. Helaas hebben de marktplaatsen ook zo hun keerzijde. Er komt veel rompslomp bij kijken. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een tool die dit kan automatiseren. EffectConnect bespaart tot wel vijf uur ‘bezigheidstherapie’ per klant per dag. Voor mij een ‘no-brainer’ om dergelijke wapen toe te voegen aan het online marketing arsenaal van iedere webshop.

Effectconnect

Website: https://www.effectconnect.com/nl/

Leadinfo

In een notendop geeft deze partner ons kiezelscherp inzicht in welke B2B leads mijn website bezoeken. De leads worden voorzien van veel informatie waardoor contact opnemen eenvoudig gaat.

Lead Info Partner

Website: https://www.leadinfo.com/nl/