Op zoek naar een Google Shopping bureau? Google Shopping kan een doolhof vormen. Zichtbaar worden binnen het Shopping eco systeem dat is makkelijk. Maar hoe besteed je nu zo verstandig mogelijk het beschikbare budget? Dat zal Google je niet gaan vertellen, zij willen uiteindelijk dat je zoveel mogelijk uitgeeft aan Shopping. Natuurlijk willen ze dat je succes behaald, verkopen, maar ze gaan niet vertellen hoe je dit op de meeste zuinige manier kunt doen.

Daarbij kan ik helpen. Mijn hoofd specialisatie is SEO. Ik ben erg bedreven in zoekwoorden onderzoek. Ik zal eerst grondig zoekwoorden onderzoek verrichten om te kijken welke keywords beste getarget kunnen worden en anderzijds welke juist beter aan de uitsluitingslijst toegevoegd kunnen worden.

Een Google Shopping bureau is doorgaans duur. En adverteren kost al (veel) geld. Mijns inziens beter om te opteren voor een Google Shopping freelancer, zoals ondergetekende. Mijn diensten komen dan ook nog eens inclusief SEO audit. En SEO is iets dat eigenlijk iedere onderneming wel kan gebruiken, en wat altijd beter kan. Google Shopping alleen op zichzelf is vaak niet voldoende om de niche of markt compleet te gaan domineren.