De enige effectieve SEO vandaag de dag is maatwerk SEO. En het schrijnende is juist dat daar het minst beschikbaar van is, met name dan betaalbaar zeker in Nederland.

In het Nederland is het zo: of je betaalt kapitalen voor SEO dienstverlening. En dan nog is het vaak zo dat bureaus er alsnog een stagiair opzetten als je niet genoeg betaald.

Er zijn ook wel veel goedkope SEO diensten te vinden. Maar vaak zijn dit geautomatiseerde onzin werkzaamheden die in het gunstigste geval niets uithalen. In een meer negatief scenario als een blok om het been van jouw website gaat hangen.

Het Google algoritme wordt steeds verfijnder, steeds meer is er sprake van personalisatie. Een one size fits all, unisex, lopende band werk benadering is anno nu simpelweg verouderd en dus ineffectief. Dat kon in de jaren 00, een deel van de jaren 10. Maar is niet toekomstbestendig.

Iedere industrie is anders, ieder bedrijf is anders, de klanten waar ik aan rapporteer hebben andere prioriteiten. Dus, eigenlijk een serieuze SEO campagne moet per definitie wel maatwerk zijn. Anders zal het snel verzanden in bezigheidstherapie waar niemand binnen het bedrijf vrolijk van wordt.

Wat is SEO maatwerk?

Maatwerk SEO betekent dat een ervaringsdeskundige zoekmachine marketing professional met persoonlijke aandacht kijkt naar jouw website en jouw industrie, en een strategie samenstelt naar gelang wat hij of zij observeert. De SEO werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd naar gelang jouw persoonlijk wensen en ook rekening houdende met de gebruiken en normen in de betreffende industrie waarin jouw bedrijf acteert.

Voor wie is maatwerk SEO geschikt?

Voor alle ZZP en MKB. Ieder bedrijf met een website die wilt groeien in online zichtbaarheid, bezoekers en omzet, doet er goed aan om SEO als marketingkanaal serieus te nemen. Lange termijn SEO succes is niet een pakketje of een check die je eenmalig afneemt. Maar idealiter iets waar je op serieuze wijze voor de langere termijn mee in de weer gaat en aan blijft werken.

Hoeveel kost maatwerk SEO?

Doorgaans in Nederland kun je rekenen op tarieven van 75 Euro exclusief BTW per uur of hoger voor kwalitatieve maatwerk SEO.

Betaalbaar SEO maatwerk

Ben je op zoek naar betaalbaar SEO maatwerk, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben geen bureau waar mensen komen en gaan. Ik zet geen stagiairs in voor inhoudelijke SEO werkzaamheden.

Mijn persoonlijke missie is om kwalitatieve maatwerk SEO dienstverlening toegankelijk te maken voor ZZP en MKB. Ik hanteer in vergelijking met andere partijen een zeer laag uurtarief, €12.5. Om te slagen met SEO, in een steeds competitiever wordend online klimaat moeten er vele uren gedraaid worden. Met 4 uur SEO per maand kom je er niet.

Het nadeel van deze werkwijze is wel dat ik beperkte beschikbaarheid heb. Ik ben immers ook maar een mens met 24 uur in een dag. Ik kan niet te veel hooi op de vork nemen.

Informeer daarom naar mijn beschikbaarheid bij voorkeur via de mail.