Op zoek naar een partner om SEO marketing aan uit te besteden? SEOgeek is de nummer 1 partij wanneer het aankomt op ROI behalen uit SEO marketing. Wij bieden de meest geavanceerde SEO werkzaamheden aan voor realistisch gezien het meest scherpe uurtarief van Nederland: 12.5 per uur.

Wij hebben al tientallen ZZP en MKB ondernemingen weten te helpen aan #1 rangschikkingen in de organische zoekresultaten van Google zowel in Google.nl als buitenlandse versies van Google. En aan het einde van de dag is dat toch wat het meeste telt: aan kop staan. Want veel mensen op het web hebben toch de attentie spanne van een goudvis, en kijken niet veel verder dan de neus lang is. Desalniettemin, hebben de meeste mensen ook nog steeds een hekel aan advertenties, dus ook zoekmachine advertenties. En de meeste mensen voelen ook inhoudelijk aan, dat de organische zoekresultaten van betere kwaliteit zijn dan de betaalde vermeldingen. Immers iedereen die maar genoeg aan Google betaald kan daar getoond worden. Nummer 1 staan in de echte zoekresultaten, voelt ook een beetje aan als een aanbeveling van Google. En je kunt je geen betere aanbeveling wensen dan door een van de meest gerespecteerde bedrijven zoals Google.

Een voordeel van SEO marketing is dat mensen jou vinden in hun zoektocht. In plaats van dat je mensen lastig valt met advertenties in offline media zoals kranten en radio spotjes. Je kunt met SEO heel gericht targeten op een specifieke doelgroep, mensen die een bepaalde zoekterm gebruiken. Je kunt ervan uit gaan dat iemand die zoekt op ‘letselschade advocaat Rotterdam’ daadwerkelijk interesse heeft in de diensten van dergelijke advocaat in de omgeving van Rotterdam. Anderzijds iemand die googelt op ‘houten jaloezieën kopen’, indien jouw bedrijf daadwerkelijk houten jaloezieën verkoopt, dan is dit natuurlijk de ideale gast om te ontvangen op jouw website. SEO kan daar bij helpen.