SEO Podcast aflevering 22: De Belangrijkste SEO-trends voor 2020

Samen met Rutger Steenbergen van SEO Zwolle en Michiel Brand van Tekstmeester, bespreken we de meest in het oog springende ontwikkelingen op zoekmachine marketing vlak voor het jaar 2020.

De podcast kan beluisterd en gedownload worden o.a. via de volgende link:
https://www.tekstmeester.nl/seo-trends-2020/.

Luister je graag podcasts en wil je meer leren over SEO kosteloos en vrijblijvend? Dan zou ik zeker alle voorgaande en toekomstige afleveringen van deze podcast downloaden. Deze zijn hier te vinden: https://www.seozwolle.nl/seo-podcast. Alsmede op de site van Michiel, https://www.tekstmeester.nl/category/seo-podcast/, met daarbij een uitwerking in tekst van de show, mochten bepaalde fragmenten van de podcast te snel voor je zijn gegaan, of je gewoonweg toch liever leest. En alsmede bonusmateriaal is daar te vinden zoals nuttige screenshots, relevante YouTube video’s, tweets van Google medewerkers, enzovoort.

Op moment van schrijven is dit de enige podcast in de Nederlandse taal over het vakgebied SEO. Indien je het Engels machtig bent, dan kan ik ook Search News You Can Use aanbevelen van de Canadese specialiste Marie Haynes en tevens The Recipe for SEO Success van de Australische expert Kate Toon.

———————————————————————————————————-

FW035 – De Digital Nomad Toolkit van – Romano Groenewoud en Jelle Drijver | Frankwatching.com

Gesprek met Jelle Drijver over hoe je effectief locatie onafhankelijk kunt werken. We behandelen o.a. klantenacquisitie offshore, nuttige tools die helpen de afstand te overbruggen en andere zakelijke voordelen die gepaard gaan met het digitale nomaden bestaan.

Gesprek over het bestaan van de digital nomads

———————————————————————————————————-

#37 Romano Groenewoud, SEO Geek in hart en nieren | DGOC.nl

Gesprek met Marc de Groot over de staat van zoekmachine optimalisatie anno 2015.

Podcast over SEO trends

———————————————————————————————————-

de Erno Hannink Show: Hoger in Google en zoekmachine optimalisatie – Romano Groenewoud

Gesprek met social media expert Erno Hannink over de meest belangrijke zoekmachine optimalisatie thema’s waar ondernemers rekening mee moeten houden voor 2018.

———————————————————————————————————-

JVSP19 HOGER SCOREN IN GOOGLE VOOR 2018

Conversatie met Jerry van Staveren, business coach en online strateeg, over de staat van SEO voor 2018. Gewoon een goed gesprek doorspekt met praktische SEO tips die je vandaag nog zou kunnen toepassen om op korte termijn hoger in Google te komen.

YouTube:

Audio bestand downloaden kan hier:
http://jerryvanstaveren.nl/jvsp19-hoger-scoren-google-2018/.