Heb je een nieuwe website? Of hik je tegen een onzichtbaar plafond v.w.b. bezoekersaantallen? Dan is het tijd voor een website optimalisatie check. Een second opinion, of een vers paar oogballen op je website is nooit mis.

Wat houdt een website optimalisatie check in?

Ik scan de website met tools Ahrefs, SEMrush en Screaming Frog. Ook kijk ik naar Google Search Console. Indien deze nog niet geïnstalleerd is, dan kan ik dat verzorgen (programma is kosteloos en vrijblijvend). Serieuze technische pijnpunten die als een molensteen om de nek van jouw website hangen worden in kaart gebracht en indien gewenst direct verholpen. Tevens wordt gekeken naar de instellingen van de website v.w.b. zoektermen focus.

Wat levert een website optimalisatie check op?

De website zal beter presteren in de rangschikkingen van Google, lees een hogere positie verwerven voor belangrijke relevante zoektermen.

Wat kost een website optimalisatie check?

Het laten optimaliseren van een website kost 90 tot maximaal 180 Euro exclusief BTW.
Voor website optimalisatie (eenmalig) geldt het uurtarief van 45 Euro per uur. Indien het gaat om een maandelijks doorlopende optimalisatie campagne kan het extra gunstige tarief van 12.5 aangeboden worden.