Heb je een nieuwe puntgave website maar komen de bezoekers maar niet? Of ben je al een poos bezig en hik je tegen een plateau aan? Of ging het altijd prima maar sinds de laatste Google updates in verval geraakt? Wellicht is er iets mis met je zoekwoorden strategie.

Wellicht zijn er zoekwoorden die je nog niet kent met meer volume. Of wellicht is Google de termen waar je nu op focust anders gaan interpreteren, waardoor jouw website minder relevant geacht wordt. In al die gevallen is het nuttig om een SEO specialist te laten kijken naar jouw situatie en een maatwerk SEO zoekwoorden analyse te laten uitvoeren.

Ik zal kijken met mijn tools, Ahrefs, SEMrush en indien jullie mij toegang verlenen tevens Google Search Console. Ik analyseer niet alleen jouw eigen website, maar ook die van voorname directe concurrenten.

Wat kost zoekwoorden analyse?

Voor een losse zoekwoorden onderzoek opdracht geldt het uurtarief van 45 Euro per uur. Voor de meeste websites heb ik aan een halve werkdag genoeg. Dus 180 Euro exclusief BTW. Indien je een doorlopend SEO ondersteuning abonnement afneemt, dan kan ik het gunstigere uurtarief van 12.5 aanbieden.

Wat brengt een zoekwoorden analyse op?

De juiste focus. Gevonden worden op termen die ertoe doen. En niet bijv. een beginnersfout die we veel zien, bloggen om het bloggen, schrijven tot je een ons weegt zonder resultaat. Als je doelloos artikelen op je website plaatst, dan verspil je je tijd. En tijd is ook geld.

Wat omvat een zoekwoorden analyse?

Ik rapporteer hapklaar de meest interessante termen die je website nog laat liggen incl. praktische instructies hoe de term aan te vliegen, qua SEO instellingen zoals de URL, title tag en meta description, maar ook wat voor type inhoud benodigd is om zoden aan de dijk te zetten (denk aan verkooppagina, vergelijking inhoud, of een informerend/inspirerend blogbericht.