WordPress Website Snel Laten Laden

Als optimize geeks zijnde, willen we websites ook altijd zo snel mogelijk laten draaien. Laad snelheid is een ranking factor geworden voor zoekmachine resultaten, Google heeft aangeven dat laadtijd een rol van betekenis speelt bij het rangschikken van websites. Daarbij, als je een webwinkel runt dan kan een langzame website je een grote hoeveelheid omzet kosten. Niet voor niets investeren bedrijven als Amazon grote bedragen in het optimaliseren van de website voor snelheid: Zij zagen dat voor elke 100 milliseconde verbetering, de omzet met 1% toenam (en dat voor elke seconde extra laadtijd, het bedrijf 1.6 miljard US Dollar misloopt).

Hoe Pakken We De Klus Aan?

  • We diagnosticeren je website en analyseren welke factoren voor vertraging zorgen.
  • We pakken de problemen bij de kern aan door het installeren van caching mechanismes, opschonen HTML, verwijderen van onnodige pingbacks, optimaliseren van de hosting server en de bijpassende plugins te installeren inclusief instellingen die optimaal zijn voor jouw specifieke geval.
  • Rigoureuze tests om de meest ideale configuratie te vinden zonder de functionaliteit van de site te schaden. Het garanderen dat je website precies hetzelfde functioneert als voorheen, alleen dan op de hoogst mogelijke snelheid.

Uiteraard testen we de website voor en na onze optimalisatie werkzaamheden om de verbetering aan te tonen in tools als GTMetrix.
Zo kun je ook precies nagaan wat we verbeterd hebben en waar de pijnpunten nou precies lagen.

Talk the Talk, Walk the Walk

Snellere Laadtijd WordPress

No Cure No Pay

Indien het ons niet lukt om de snelheid van jouw WordPress website aanzienlijk te verbeteren dan verlangen wij geen vergoeding!