Wat gebeurt er wanneer er een aantal properties offline worden gehaald?

Het is onvermijdelijk dat een aantal websites links van ons filteren. Indien één van jouw top-level properties (zoals Blogspot, WordPress, Tumblr) binnen 30 dagen na het ontvangen van jouw rapport offline worden gehaald, stuur ons dan een email (support[at]seegeek[punt]nl) en wij zullen je property, samen met de ondersteunende links z.s.m. opnieuw online krijgen. Indien een top-level property problematisch blijft, dan zullen wij deze met een soortgelijke property, zoals een Weebly, vervangen. Deze neigt toch iets toegeeflijker te zijn.

Wij zullen nooit een slagingspercentage van 100% hebben wat betreft de ondersteunende Web 2.0 properties, Social Bookmarks en Profile Links. Dit is de reden waarom wij altijd meer leveren dan beloofd. Het aantal actieve properties is, op deze manier, altijd boven het beloofde aantal.

Indien we, tegen alle verwachtingen in, niet de beloofde kwantiteit kunnen leveren (dit gebeurt echt nooit, dit is alleen voor jouw eigen gemoedsrust), laat het ons dan weten en wij zullen je direct een geheel nieuwe set geven, helemaal voor niets.

Ik ben niet tevreden met de artikelen. Wat is er aan de hand?

De meeste klachten die wij ontvangen omtrent onze artikelen hebben te maken met stilistische verschillen en vloeien meestal voort uit onrealistische verwachtingen.

Zorg er a.u.b. voor dat je bekend bent met onze standaarden.

Wij maken geen excuses voor onze artikelen. Deze zijn:

  • Niet advertorial (dit betekend dat ze jouw bedrijf of product niet zullen promoten)
  • Niet bedoeld om jouw PR of Sociale Media inspanningen aan te vullen.
  • Wellicht saai
  • Wellicht cliché

Onze Inhoudstandaarden

  1. Unieke inhoud
  2. Semantisch relevant (Bevat woorden gerelateerd aan jouw niche)
  3. Goed leesbaar
  4. User Experience geoptimaliseerd met relevante afbeeldingen, video’s & multimedia

Indien u het gevoel heeft dat onze inhoud niet aan onze eigen standaarden voldoet, neem dan a.u.b. contact met ons op. Wij nemen alle klachten omtrent onze inhoud erg serieus.

Waar is mijn Volume Module rapport?

Wij hebben als respons op de statement van Google in 2012 wat betreft het opsporen van hoogwaardige PR website netwerken, de Volume Module rapporten geannuleerd. In plaats daarvan zul je simpelweg een bericht ontvangen dat je Volume Module is voltooid.

Alle Authority Module rapporten zijn tevens nog steeds volledig transparant.

Wij zouden niets liever doen dan jou een volledig transparant Volume Module rapport sturen. Het besluit om dit niet langer te doen was een moeilijke beslissing, maar het was echter noodzakelijk om de effectiviteit en de levensduur van de sites waar wij links voor bouwen te beschermen. Veel van onze directe concurrenten hebben erg veel verlies geleden, een aantal van de meest prestigieuzen hebben zelfs hun deuren moeten sluiten. Door iedereen een stap voor te blijven zorgen wij dat het gebruik van de Greenhat pakketten compleet veilig is.

Waarom hebben jullie mijn trefwoorden niet gebruikt voor het interlinken van de Web 2.0’s, Social Bookmarks en Profielen?

Uit onze ervaring is gebleken dat het beter is om geen trefwoorden als anchor tekst te gebruiken tijdens het opbouwen van de autoriteit van je Top-Level Properties (bijv. Blogspot, WordPress, Tumblr, etc.). Wij hebben ondervonden dat het slimmer is om hiervoor semantisch relevante trefwoorden te gebruiken. Wij zullen je twee redenen geven waarom dit zo is.

Top Level Properties overtreffen je Money Site

Toen we begonnen met het testen van het Greenhat pakket, gebruikten we dezelfde trefwoorden door onze gehele linking structuur. We kwamen erachter dat onze Top-Level Properties vaak een hogere positie hadden dan de money sites van onze cliënten. Hierdoor werd het lastiger om de gewenste URL’s te ranken. Door over te schakelen naar de zogenaamde Latent Semantic Indexing trefwoorden in de lagere delen van onze link building structuur, kan Google via algoritmen erachter komen dat de trefwoorden van jouw Top-Level Properties relevant zijn, zonder dat de Top-Levels hierbij direct met jouw money site concurreren voor de opgegeven zoektermen.

Ongewone Linkstructuur

Onthoud dat het Greenhat pakket ontworpen is om virale inhoud zo goed mogelijk na te bootsen. Als een post in een blog een URL naar jouw website bevat, wat is dan de kans dat elke link in deze blog precies dezelfde anchor tekst gebruikt als de trefwoorden waarvoor jij probeert te ranken? Waarschijnlijk gebeurt dit nooit. Door het wisselen van de trefwoorden in de lagere niveaus van onze link building structuur, kunnen wij het ranken veiliger en langduriger maken door ze zo natuurlijk mogelijk te laten lijken.