Op zoek naar een partner om Google Shopping aan uit te laten besteden? SEOgeek kan u van dienst zijn. Ik ben voornamelijk actief als SEO specialist voor ZZP en MKB Nederland. Maar tevens op verzoek van sommige van mijn klanten heb ik mij verdiept in betaald adverteren in Google.

Met name voor webshops heb ik gemerkt dat Google Shopping toch eigenlijk wel onontkoombaar is. Afwezig zijn daar, dan mis je toch wel de boot helaas. SEO alleen is niet voldoende vaak, zeker voor de meer competitieve thema’s zoals interieur en mode.

Het voordeel van Google Shopping uitbesteden aan een SEO expert is dat deze een uitstekend overzicht heeft van de zoekwoorden en zoekresultaten landschap. Dit helpt enorm, om sowieso de juiste zoekwoorden te vinden om op te adverteren, en tevens om juist zoekwoorden uit te sluiten die alleen maar geld kosten.

Waarom besteden steeds meer klanten Google Shopping uit aan mij?

Simpel in abonnement vorm hanteer ik een uitermate redelijk uurtarief, volgens sommigen zelfs te laag: 12.5 Euro per uur. Wanneer je adverteert, geef je al veel budget uit. Dan wil je niet ook nog eens veel geld kwijt zijn aan de vergoeding aan online marketing bureau.