Internationaal zoekwoorden onderzoek uitbesteden? Ik sta garant voor snel, accuraat en compleet zoekwoorden onderzoek. Als freelance SEO specialist is dit een van mijn hoofd expertises, en kan ik betaalbaar maatwerk bliksemsnel opleveren.

Zo ook specifiek Engelstalige, Duitstalige, Franstalige, Spaanstalig enz. zoekwoorden onderzoek. Je kunt gerust Nederlandstalige of welke taal dan ook input aanleveren. Ik kan daarmee uit de voeten om de gewenste internationale equivalenten met de meeste zoekvolume te vinden. En vice versa natuurlijk. Zo kan jouw bedrijf effectief nieuwe markten aanboren.

Wat kost internationaal zoekwoorden onderzoek?

Het huidige actuele uurtarief is: 12.50 per uur. Hoeveel uren ik nodig heb voor jouw opdracht? Dat is koffiedik kijken. Maar als je input kunt delen, dan kan ik een inschatting maken, een range aan aantal uren dat ik nodig zal hebben en zodoende een totaalprijs. De kosten zullen nooit hoger zijn dan vooraf overeengekomen.

Wat heb ik nodig om van start te gaan?

Enige input, voor de hand liggende zaken, wat is de website waar het zoekwoorden onderzoek voor verricht dient te worden, omtrent welke thema’s wordt er zoekwoorden onderzoek verlangt. Eventueel naar welke concurrenten wil je dat ik een kijkje neem met mijn analyse tools. Eventueel kun je documenten aanleveren met achtergrond informatie over jullie producten en/of diensten.

Voor welke landen kan het internationaal keyword onderzoek verricht worden?

Voor elke taal en land, SEO en zoekwoorden onderzoek zijn universeel.

Welke tools gebruik je voor de internationale zoektermen analyse?

Ik ben verknocht geraakt aan zowel SEMrush als Ahrefs. Deze zullen in tandem ingezet worden om zoveel mogelijk relevante zoektermen te vinden. De tools beschikken over complementaire zoekwoorden databases, en zodoende kunnen we meer zoektermen vinden.

Evt. indien mogelijk kun je met mij (beperkte) toegang delen tot jullie Google Search Console account. Dat is een gratis tool van Google zelf omtrent alles dat te maken heeft met SEO en vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google. Dit is niet verplicht maar is weer een extra databron die geraadpleegd kan worden om zodoende een nóg completer eindresultaat te bewerkstelligen.

Hoe wordt het zoekwoorden onderzoek opgeleverd?

Alles is maatwerk. Aan jou de keus, wat jij prefereert. Dat kan een Word of PDF bestand zijn. Maar vaak is de voorkeur bij zoekwoorden onderzoek een Microsoft Excel spreadsheet / Google Sheets / Libre Office Calc.

Binnen welk termijn is het zoekwoorden onderzoek opgeleverd?

Je kunt rekening houden met maximaal 2 weken na aanreiken input. Maar doorgaans al binnen 1 week.