Heb je het gevoel dat het linkprofiel van jouw website een beetje als een molensteen om de nek hangt? Dat Google bepaalde links die jijzelf of partijen waar je aan uitbesteed hebt als een blok om je been hangen voor wat betreft hoog komen in de organische zoekresultaten van Google? Vraag dan een linkbuilding analyse aan van SEO Geek.

Ik heb 10+ jaar praktijkervaring met linkprofiel ontwikkeling voor MKB. Het is voor mij een koud kunstje om te vernemen welke links voor jouw website werken en welke beter geschrapt kunnen worden. Het blijft echter niet bij analyse, ik maak ook graag de handen vuil. De links die ongewenst zijn zal ik mijn uiterste best doen om deze ongedaan te krijgen. De links waarbij dit niet mogelijk is, zal ik noteren in een bestaand voor een evt. Disavow file aanvraag. Indien je hier geen kaas van gegeten hebt kan ik dit allemaal voor je verzorgen zonder omkijken wanneer jij mij toegang geeft tot Google Search Console account van je website. Nog geen Search Console? Geen probleem dan installeer ik dat voor je.

Ik wil me daarnaast niet beperken tot focussen op het negatieve. Ik wil voor jouw onderneming ook de beste deals, het neusje van de zalm blootleggen wat betreft link mogelijkheden die juist een positieve impact hebben op de vindbaarheid in zoekmachines. In sommige gevallen is het beter om te focussen op het vergaren van links die ertoe doen, dan veel tijd en energie te verspillen aan het opschonen van ‘slechte’ links.

Voor deze werkzaamheden gebruik ik alleen de meest geavanceerde link tools zoals onder meer Ahrefs en SEMrush. Desondanks is mijn uurtarief uitermate laag, 25 Euro per uur. Een uitgebreide linkbuilding analyse zou niet veel langer moeten duren dan een werkdag. Dus voor 200 Euro, kan ik een mooi, holistische, compleet overzicht voor je verzorgen. De uitvoering kan ik tevens bij helpen zoals aangegeven.

Voorproefje? Neem vrijblijvend contact met mij op via de live chat functie rechtsonder, het contact formulier of via . En dan zal ik een sample voor je verzorgen.