Heb je net je je bedrijf opengesteld voor de Belgische markt, maar loopt het nog geen storm? Geen verrassing. In principe is voor iedere markt waar je bedrijf actief in is een serieuze toegewijde link promotie campagne wenselijk.

Linkbuilding is en blijft een van de meest complexe, kostbare en tijdsintensieve aspecten van SEO. Dat is al zo in het moederland. Des te meer in het buitenland.
Je hebt hier geen rolodex van contacten, bent minder bekend met de toonaangevende media en websites, je bent een buitenstaander.

Ik heb reeds 10+ jaar ervaring met het helpen van Nederlandse bedrijven om lokale Belgische link vermeldingen aan te trekken met als uiteindelijke doel een betere SEO performance in de Belgische zoekresultaten van Google.

Ik heb contacten in België, en kan plaatsing verzorgen op sites met sterke link statistieken (DA, PA, DR, TF enz.) en verkeer voor vrijwel alle thema’s.

Linkbuilding België: mijn ervaringen

België is niet heel veel anders dan Nederland. Het is wel duidelijk te merken dat er minder aanbod is. Als gevolg, zijn de vraagprijzen bij betaalde samenwerkingen, vaak hoger dan in Nederland. Immers het economische principe: minder aanbod, bij zelfde of meer vraag betekent hogere prijs. Dus over het algemeen krijg je minder waar voor je geld in België v.w.b. linkprofiel ontwikkeling. Daar staat tegenover, dat er minder links nodig zijn om van de grond te komen in België. Het is beduidend minder competitief over de gehele genomen dan de Nederlandse zoekresultaten. Om die reden is sneller resultaat mogelijk.

Veelgestelde vragen

Wat kost linkbuilding België?

Mijn uurtarief voor linkbuilding in België is 12.50 Euro per uur.

Waarom linkbuilding België?

Indien je topposities wilt behalen in Google.be voor competitieve zoektermen, dan is het vaker wel dan niet zo dat je verwijzingen nodig hebt van Belgische websites. Dit proces noemt men ook wel linkbuilding, en is broodnodig om het onderste uit de kan te halen v.w.b. SEO performance.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Doorgaans behalen we na pakweg 3 maanden een aanzienlijke verbetering in de zoekresultaten. Na ongeveer 6 maanden is de doelstelling vaak al behaald.