Linkbuilding betaalbaar laten doen? Ik sta garant voor maatwerk, kwaliteit, betaalbaar zoekwoorden onderzoek. Als freelance SEO specialist is dit een van mijn hoofd expertises, en kan ik voordelig kwalitatief werk op maat verzorgen

Wat kost zoekwoorden linkbuilding laten doen?

Het huidige actuele uurtarief is: 12.50 per uur. Hoeveel uren ik nodig heb voor jouw opdracht? Dat is koffiedik kijken. Maar als je input kunt delen, dan kan ik een inschatting maken, een range aan aantal uren dat ik nodig zal hebben en zodoende een totaalprijs. De kosten zullen nooit hoger zijn dan vooraf overeengekomen.

Wat heb ik nodig om van start te gaan

Een top 5 – 10, van meest belangrijke focus termen.

Hoelang duurt het voordat de werkzaamheden resultaat opleveren?

Doorgaans focussen we op een select aantal keywords voor een bepaalde periode. Zeg voor een kwartaal tot een half jaar. Dan behalen we een bevredigend resultaat doorgaans. Dan kunnen we vervolgens de focus verleggen naar een andere set keywords.

Soms zijn de eerste resultaten na een maand al zichtbaar, maar over het algemeen hebben we het eerder over een kwartaal, en bij zeer competitieve onderwerpen minstens een half jaar voor er enige bevredigende resultaten geboekt zullen zijn.

Welke tools gebruik je?

Op de tools is zeker niet bespaard: ik maak gebruik van Ahrefs, Majestic en Moz, drie van de hoogst aangeprezen keyword onderzoek tools in de SEO industrie.

Binnen welk termijn wordt linkbuilding opgeleverd?

Er is een maandelijks rapportagemoment.

Hoe worden de werkzaamheden opgeleverd?

Alles is maatwerk. Aan jou de keus, wat jij prefereert. Dat kan een Word of PDF bestand zijn. Evt. kan het ook in een Excel sheet of Google sheet, tezamen met alle wenselijke link statistieken, denk aan Ahrefs DR en UR, Moz DA en PA, Majestic TF en CF.