Heb je net je je bedrijf opengesteld voor de Engelse markt, maar loopt het nog geen storm? Geen verrassing. In principe is voor iedere markt waar je bedrijf actief in is een serieuze toegewijde link promotie campagne wenselijk.

Linkbuilding is en blijft een van de meest complexe, kostbare en tijdsintensieve aspecten van SEO. Dat is al zo in het moederland. Des te meer in het buitenland.
Je hebt hier geen rolodex van contacten, bent minder bekend met de toonaangevende media en websites, je bent een buitenstaander.

Ik heb reeds 10+ jaar ervaring met het helpen van Nederlandse bedrijven om lokale Engelse link vermeldingen aan te trekken met als uiteindelijke doel een betere SEO performance in de Engelse zoekresultaten van Google.

Ik heb contacten in Engeland, en kan plaatsing verzorgen op sites met sterke link statistieken (DA, PA, DR, TF enz.) en verkeer voor vrijwel alle thema’s.

Linkbuilding Engeland: mijn ervaringen

Aangezien het Engelstalige deel van het web aanzienlijk groter is dan Nederlandstalig, is er ook beduidend meer aanbod. En meer aanbod betekent lagere prijzen. Naar mijn ervaring is linkbuilding voor Engelstalige projecten dan ook beduidend goedkoper.

Veelgestelde vragen

Wat kost linkbuilding Engeland?

Mijn uurtarief voor linkbuilding in Engeland is 12.50 Euro per uur.

Waarom linkbuilding Engeland?

Indien je topposities wilt behalen in Google.co.uk en Google.com voor competitieve zoektermen, dan is het vaker wel dan niet zo dat je verwijzingen nodig hebt van Engelse websites. Dit proces noemt men ook wel linkbuilding, en is broodnodig om het onderste uit de kan te halen v.w.b. SEO performance.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Doorgaans behalen we na pakweg 3 maanden een aanzienlijke verbetering in de zoekresultaten. Na ongeveer 6 maanden is de doelstelling vaak al behaald.