In principe kan het linkprofiel van jouw website nooit genoeg relevante kwalitatieve links kennen. Zeker als het gaat om een grotere website. Om de zoveel maanden brengt Google weer eens een zogenaamde core algoritme update uit. Veel commotie in de SEO gemeenschap en onder andere website eigenaren. Ikzelf besteed hier vrijwel geen aandacht meer aan. Vaak is de boodschap hetzelfde, focus op kwaliteit zowel on-page als off-page.

Wanneer je een linkprofiel neerzet met kwaliteit en relevantie, hoef je eigenlijk nooit meer wakker te liggen omtrent dit soort updates en de berichtgeving daaromtrent kun je terzijde schuiven. Dat is dan ook wat ik hier aanbied: een handmatige maatwerk linkbuilding service die jouw website ‘too big too fail’ maakt.

Maatwerk en kwaliteit? In Nederland? Peperduur zeker? Nee geenszins. Mijn uurtarief in abonnement vorm is slechts 12.5 per uur. Inbegrepen zijn de kosten die ik moet maken voor SEO tools zoals Ahrefs en SEMrush. En ook de content benodigd voor kwaliteit link plaatsingen. Daar bovenop komen dan alleen nog redactiekosten van de titels waar we mee zouden willen samenwerken.

Echter, zijn er ook volop kosteloze top plaatsingen. Als SEO professional bestudeer ik dagelijks linkprofielen van succesvolle websites in competitieve niches zoals e-bikes, raamdecoratie e.d. Soms kom je wel eens kosteloze pareltjes van link plaatsingen tegen. De beste van dit soort plaatsingen houden we natuurlijk geheim voor onze klanten.

Enfin, wanneer we de handen ineen slaan, zal ik een overzicht maken van de beste kosteloze en premium plaatsingen specifiek voor jou onderneming en jouw niche. Maatwerk en geprioriteerd. Aan jou dan de uiteindelijke keuze welke titels we gaan benutten. Ik verzorg dit dan en regel alles van A tot Z, zonder enig omkijken aan jouw kant. Uiteindelijk ontvang je een rapport met alle plaatsingen. Daarnaast monitoren we de plaatsingen. Wil zeggen, mocht er technisch iets misgaan bij de website waar we een samenwerking mee aan zijn gegaan en jouw artikel onverhoopt offline gaan, dan kun je ervan op aan dat we kordaat actie zullen nemen om dit te herstellen.