Heb je een agency in webdesign of een tekstbureau of wellicht een full service internet bureau en wil je SEO aan je klanten kunnen aanbieden? Dan ben je vast gestruikeld over het obstakel ‘linkbuilding’. Volgens vele digitale marketeers is dit een van de, zo niet de meest lastige aspecten van online marketing. Dan hebben we het over kwalitatieve duurzaam linkprofiel ontwikkeling die daadwerkelijk zoden aan de dijk zet. Iedereen kan in principe een linkbuilding pakketje kopen op Fiverr voor vijf Amerikaanse Dollars. Of linkruil bedrijven tot je een ons weegt. In het meest positieve geval gebeurd er niet zoveel (qua SEO performance). Maar er is een aanzienlijke kans dat je jezelf in de voet schiet. En dan sta je toch wel in je hemdje tegenover je klant.

De oplossing? Schoenmaker houdt je bij je leest. Besteed het uit aan professional. Dat is zeker peperduur? Dat valt best mee. Ik biedt aan een linkprofiel ontwikkeling dienst in abonnement vorm aan met uurtarief van 12.5/uur.

Indien je de linkbuilding door mij verzorgd wil meenemen tevens voor jouw klanten, dan is het goed om te vermelden dat dit geheel white label is. Dus jij kunt SEO campagne aanbieden aan jouw klanten. Jullie verzorgen de gemakkelijkere zaken zoals zoekwoorden onderzoek en on-page optimalisatie. Ik leg mezelf toe op de kwalitatieve linkprofiel ontwikkeling. Zodoende, kunnen we ook voor jullie klanten top resultaten neerzetten, en jullie krijgen alle credits.

Benieuwd wat voor soort links we zouden kunnen realiseren voor jullie zelf als agency zijnde en/of jullie klanten? Neem contact op dan deel ik praktijk voorbeelden, zodat je een goed idee krijgt van de kwaliteit van de links die wij zoal opleveren.