Wanneer je op zoek gaat naar linkbuilding diensten, dan valt op dat er met name een overschot is aan gestandaardiseerde pakketten. Wat er beschikbaar is, is voornamelijk gemaakt vanuit het oogpunt van de producent.

D.w.z. diensten die eenvoudig te schalen zijn, aan de massa te verkopen, om zoveel mogelijk geld te verdienen. Natuurlijk is dit begrijpelijk in een kapitalistische wereld. Maar jij als consument schiet daar niet veel mee op.

Waarom? Lopende band link promotie werk zet anno nu simpelweg geen zoden meer aan de dijk.
Relevantie wordt steeds zwaarder gewogen door Google. Voorheen was het nog zo, hoe meer links je website ontvangt, hoe populairder deze zou zijn, en des te hoger kwam je in de zoekresultaten. De kwaliteit en ook de relevantie deed er minder toe.

Maar door de jaren heen heeft Google de lat op dit vlak steeds hoger gelegd. Als een link naar jouw website geplaatst wordt op een plek die onlogisch is, in het meest gunstige geval telt deze simpelweg niet mee (weggegooid geld). In een meer negatief scenario, kan het zelfs je website onderdrukken, omdat Google je website minder is gaan vertrouwen.

Om die reden is het heel belangrijk, dat de link promotie die voor jouw website uitgevoerd wordt door iemand met verstand van zaken en bovenal gezond verstand.

Wat is maatwerk linkbuilding?

Handmatige en gerichte promotie van jouw website op relevante derde websites binnen jouw industrie.

Wat kost maatwerk linkbuilding?

In Nederland kun je rekenen op tarieven van rond de 75 tot 125 Euro per uur voor echt serieuze maatwerking linkbuilding.

Alles wat daaronder zit qua prijs, zal hoogstwaarschijnlijk (semi-) geautomatiseerde linkbuilding omvatten.

Waarom maatwerk link promotie bij ondergetekende afnemen?

Het is mijn persoonlijke missie om kwalitatieve maatwerk link promotie en breder SEO betaalbaar te maken voor ZZP en MKB. Mijn uurtarief geldt voor alle werkzaamheden 12.5 Euro. Ik beheer geen bureau, ik besteed geen werk uit aan stagiairs of goedkope landen overzees.

Het nadeel van mijn werkwijze is wel dat ik vaak compleet volgeboekt zit. Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.