Hallo daar. Ik ben Romano Groenewoud. Ik sta al ruim 8 jaar op moment van schrijven MKB Nederland bij als zijnde online marketing consultant. Mijn expertise is specifiek om met bescheiden middelen online vindbaarheid te optimaliseren. Bij mij staat ROI altijd voorop. Ik ben echter niet een typische consultant die alleen maar vanaf de zijlijn adviseert. Ik maak ook de handen vies. Als je met SEOgeek samenwerkt, dat is overigens mijn bijnaam, ik ben een beetje een SEO nerd, dan kun je ervan op aan dat ik mijzelf vastbijt in jouw onderneming, en dat je altijd een aanspreekpunt hebt, iemand die gaandeweg de campagne diepe kennis ontwikkeld over de online marketing performance van jouw bedrijf.

Het fijne aan het werk als online marketing consultant: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding:

Online Marketing Consultant

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als digitale marketing consultant:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een online marketing consultant, anders dan de vele andere partijen in Nederland: je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen door contact op te nemen.