Op zoek naar een SEO consultant online? Kans is aanzienlijk dat offline, in jouw directe omgeving zich geen bekwame SEO consultants bevinden. Tenzij je bedrijf gevestigd is in Amsterdam of Rotterdam of andere grote steden, zijn competente SEO consultants schaars. Om die reden zoek je online naar een ervaren vakman of vrouw. Ik ben beschikbaar als freelance (remote) SEO consultant. En gebruik online tools zoals onder meer Skype en Trello om projecten locatie onafhankelijk succesvol te runnen.

Waarom samenwerken met ondergetekende als SEO consultant? Deze pagina heb je waarschijnlijk gevonden via een Google zoekopdracht. Als SEO evangelist, adverteer ik namelijk niet. Dat zou hypocriet aanvoelen. Net zoals dat er bitcoin evangelisten zijn die hun hele vermogen in bitcoin hebben, zo is mijn hele business (en dus levensonderhoud) gebaseerd op SEO. Ik denk dat ik realistisch gezien het scherpste uurtarief heb voor hoogwaardig SEO werk. Geen hersenloos spam werk. Maar werkzaamheden die de tand des tijds zullen doorstaan. Lees vooral ook eens de klantenbeoordelingen rechts van deze pagina.

Nog niet overtuigd? Laten we een online communicatie kanaal inzetten zoals Skype om eens vrijblijvend en kosteloos te sparren.