Op zoek naar een voordelig SEO buro dat jouw website beter uit de verf kan doen laten komen in de organische zoekresultaten van Google? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb reeds vele websites in verscheidene thema’s variërend van travel, tot interieur en automotive bovenaan Google gekregen. Mijn specialiteit is om met bescheiden middelen op te boksen tegen de internet grootmachten die het Nederlandse zoekresultaten landschap kenmerken, denk aan de Bol.com’s, Coolblue’s en Wehkamp’s van deze wereld. Hoe doen we dit? Door uitgebreid zoekwoorden onderzoek om de beste kansen voor jouw onderneming online in kaart te brengen. Deskundige technische website optimalisatie. En last but not least, ervoor zorgen dat jouw website vermeld raakt inclusief zogenaamde backlink op internet publicaties die ertoe doen in jouw industrie.

Ik doe dit niet alleen, ik word ondersteund door een team van freelancer tekstschrijvers. Zij hebben meer talent voor het geschreven word dan ondergetekende. Indien je internationale ambities hebt met jouw website, geen probleem, ik heb ook geboren en getogen Duitstalige, Franstalige en Engelstalige schrijvers tot mijn beschikking. Ook voor grafisch ontwerp heb ik professionals tot mijn beschikking. Zodoende, wanneer je SEOgeek als SEO buro inzet heb je geen andere partijen meer nodig wat betreft de zoekmachine marketing van jouw website. En dit alles met één aanspreekpunt, namelijk ondergetekende. Ik maak mezelf bekend met jouw website, jouw industrie en bijt me hier (niet letterlijk) in vast. Wanneer je contact met mij opneemt, kun je er dan ook zeker van zijn dat ik je direct verder kan helpen, geen noodzaak om je situatie (nogmaals) uit te leggen, wat vaak het geval is bij grotere SEO bureaus waar je toch over het algemeen meer een nummertje bent.

Omdat we voornamelijk freelance werken, vanuit huis, kunnen we de kosten drukken. Het uurtarief voor werkzaamheden is 25 Euro per uur. En dat is incl. alle kosten die wij moeten maken zoals abonnementen op SEO tools zoals Ahrefs en SEMrush, en de kosten van de freelancers voor teksten en grafisch ontwerp.

Wil je een voorproefje omtrent samenwerken met ons als SEO buro? Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend consult via Skype of telefoon.