Laten we eerlijk zijn. Zou jij advies aannemen omtrent financiën van iemand die constant rood staat? Of zou jij fitness raad serieus nemen van een persoon met een bierbuik? Nee natuurlijk niet. Hetzelfde zou mijns inziens het geval moeten zijn met SEO consultancy.

Er zijn in deze SEO industrie heel veel partijen die hebben wel veel praatjes. Maar rangschikken zelf helemaal nergens voor. Bedenk dit: als je zo competent in SEO zou zijn, waarom rangschik je zelf dan niet voor online marketing dienstverlening gerelateerde zoektermen? Indien zij het niet voor zichzelf kunnen bolwerken, waarom zouden ze het dan wel voor jouw website kunnen doen?

Als een partij je benaderd via de mail of sociale media, of welk ander kanaal dan ook voor een SEO consult en dienstverlening. Ik zou zeggen gelijk op de delete knop drukken. Echt goede SEO consultants die worden zelf goed gevonden. Want, the proof is in de pudding zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. En om nog maar een Angelsaksisch gezegde te doen luiden: talk the talk, walk the walk.

Ikzelf ben al ruim tien jaar actief als SEO consultant voor het MKB. Ook heb ik mijn eigen projecten en webwinkels. Deze website SEOgeek.nl, rangschikt top voor tal van online marketing en SEO dienstverlening gerelateerde keywords. Dat kun je zelf natrekken. En dit doe ik als kleine zelfstandige, boks ik op tegen de grote online marketing bureaus waar tientallen mensen werken en met budget rond gesmeten word op wezenloze wijze.

Wie denk je dat er verstandiger met jouw budget om kan gaan, zo een online marketing bureau waar je maar een nummertje bent? Of een scherpe toegewijde freelance SEO consultant die zich vastbijt in jouw website en marketing?

Sowieso omdat ik freelance werk en de kosten op alle vlakken laag houdt kan ik een uitermate scherp uurtarief aanbieden van 12.5 per uur waar zij niet mee kunnen concurreren.  Is het dan niet laagwaardig werk als het zo goedkoop is? Nee, nogmaals de resultaten spreken voor zich, en lees anders eens de beoordelingen van klanten aan de rechterzijde van deze website of je kunt googelen op de naam van deze website ‘SEOgeek’.

Kortom, ben je op zoek naar SEO consultancy waar je echt wat aan hebt, een SEO consultant die van wanten weet, neem gerust kosteloos en vrijblijvend contact op.