Wanneer je op zoek bent naar écht SEO service kun je mijns inziens het beste kiezen voor een freelance SEO specialist. Een expert die zich vastbijt in jouw online marketing campagne. Een consultant die niet alleen adviseert vanaf de zijlijn maar ook direct door pakt en handelt. Kortom iemand die naast het strategisch overzicht ook niet te beroerd is om de handen vuil te maken.

Waarin onderscheidt mijn service zich van andere?

a) Maatwerk

Ik geloof in maatwerk. Bij grote SEO en online marketing bureaus ben je vaak maar een nummertje. Naar mijn praktijkervaring werkt gewoon niet. SEO is complex, en iedere website en de bijbehorende industrie is anders qua zoekmachine marketing. Het liefst werk je samen met een specialist die maar voor een select aantal klanten werkt en die over tijd intens bekend wordt met alle ins en outs van jouw onderneming, om zodoende de juiste beslissingen te nemen en acties door te voeren.

b) Doeltreffend

Een grap in onze industrie is dat de beste plaats om een lijk te verbergen, dat is de tweede pagina van de Google zoekresultaten, niemand komt daar namelijk. Een SEO service zou moeten bijdragen om te stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Liefst aan kop natuurlijk, daar richten we ons altijd op. Eerste posities kan geen enkele SEO partij garanderen, zo werkt het simpelweg niet, tenzij deze partij wellicht een mol heeft in de Google organisatie die rangschikkingen handmatig aanpast, maar zoiets is ik denk ik een sprookje. Maar goed, ik heb voor mij eigen website bewezen de koppositie te kunnen pakken voor tal van competitieve SEO dienstverlening gerelateerde keywords en ik heb dit ook behaald voor klanten in thema’s waar ondernemingen elkaar de tent uit knokken online zoals mode, reizen en wonen.

c) Betaalbaar

SEO is vele uren hard, soms monotoon werk. Als MKB kun je je simpelweg niet een SEO service veroorloven waarbij de partij in kwestie zichzelf een royaal uurtarief uitbetaald. Of nonchalant met budget omgaat. We moeten op de centen letten. Ikzelf hanteer een uitermate scherp uurtarief van 12.5 per uur. Waarom? SEO duurt lang voordat we resultaten zien. En het is dus vele uren maken. Om het betaalbaar te houden, dien ik als SEO evangelist de kosten te drukken. Anders wordt de campagne nooit een succes, dan wordt de stekker er uiteindelijk uitgetrokken, wat zonde zou zijn.

Voorproefje van mijn SEO service? Neem vrijblijvend en kosteloos contact op om te informeren. Evt. kunnen we sparren over Skype of reguliere telefoon.