SEOgeek kan voor u alle web diensten verzorgen zoals onder meer, webdesign, website teksten, grafisch ontwerp voor de website, logo, huisstijl, domeinnaam verlengingen, hosting en natuurlijk de marketing.

Een fraaie website is niets immers zonder de nodige bezoekers en potentiële klanten. Daar ligt juist mijn kracht. Mijn specialisatie is het vakgebied SEO. Dat is de kunst van het goed vindbaar maken van een website in de Google zoekresultaten. Want laten we wel wezen: over het algemeen vinden we producten en diensten toch voornamelijk door Google. Indien uw bedrijf niet op de eerste pagina van de zoekresultaten te vinden is, dat kunt u vergelijken met een restaurant te midden van een uitgestorven industrieterrein; daar komt niemand…

Het meest belangrijk dus, mijns inziens is SEO. Maar tevens kunnen we ook betaald adverteren via Google Ads verzorgen. In sommige gevallen is het van toegevoegde waarde, complementerend, aan SEO om ook via Google advertenties te tonen. Maar primair kijken we eerst hoe ver we kunnen komen in de ‘gratis’ organische zoekresultaten van Google, wat door de meeste mensen ook wel gezien wordt als de echte zoekresultaten, de meeste mensen slaan tegenwoordig de advertenties over, we worden steeds meer advertentie blind als het ware.