Op zoek naar een website marketing bureau die je aan de top van de Google zoekresultaten kan helpen? SEOgeek is jouw ideale partner. Wij ondersteunen ZZP en MKB organisaties om nummer 1 te worden in de organische zoekresultaten van Google. Wat zijn de organische zoekresultaten van Google eigenlijk? Dat zijn zeg maar de echte zoekresultaten, de reden waarom je de zoekmachine gebruikt. Dit in tegenstelling tot de betaalde advertenties die soms boven of onder de zoekresultaten getoond worden. De meeste mensen voelen intuïtief aan dat de organische zoekresultaten van betere kwaliteit zijn en om die reden vertrouwen zij deze meer. Reden te over om hier prominent zichtbaar te willen zijn.

Helaas is er maar beperkt vastgoed in de top resultaten van Google. Niet iedereen kan hier getoond worden. In sommige gevallen is er veel competitie en zal het lastig zijn om alleen op te boksen tegen de concurrenten. In zo een situatie wil je een website marketing bureau inzetten die je met raad en daad ondersteunt.

Maar waarom nu de handen ineen slaan met SEOgeek?

Realistisch gezien zijn wij het meest betaalbare website marketing bureau van Nederland. In abonnement vorm hanteren we een uurtarief van 12.5 per uur. Een voordeliger tarief voor hoogwaardige marketing ondersteuning zal je binnen onze contreien niet gaan vinden.

Bovenal staat service, persoonlijke aandacht en maatwerk. Wat wijzelf daarover te zeggen hebben valt altijd in het niet bij wat anderen over ons zeggen. Raadpleeg de reviews van bestaande en voorgaande klanten aan de rechterzijde van deze website of google onze bedrijfsnaam ‘SEO Geek’.

Nog niet overtuigd? We starten sowieso altijd met een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Een consult of website scan, jou keuze wat je prefereert. Je kunt dit aanvragen door contact op te nemen via mijn e-mailadres . Anderzijds is er een contactformulier en chat functionaliteit aanwezig op deze website.