Op zoek naar een zoekmachine adverteren bureau? Wellicht beter van niet. Adverteren in zoekmachines kan al duur zijn, en bij traditionele online marketing bureaus betaalt men dan ook nog aanzienlijke kosten voor het bureau, met hun kantoor in de binnenstad, vele werknemers en franjes die je niet nodig hebt. Mijns inziens beter om te kiezen voor een freelancer om de zoekmachine advertentie campagnes te laten beheren.

Zoekmachine adverteren is geen hogere wiskunde. Over het algemeen draait het allemaal om Google. De zoekmachine gigant probeert proactief het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om een succesvolle advertentie campagne te zetten. Desalniettemin, net zoals de Belastingdienst, ze gaan je geen tips geven om zoveel mogelijk te besparen op je betalingen aan hen. Er zijn tips & tricks die je kunt inzetten om het onderste uit de kan te halen en meer advertenties te persen uit je bestaande budget om zodoende succesvoller te zijn online.

Ik kan je daarmee van dienst zijn. Ik ben van origine een SEO specialist. Dit betekent dat ik een sterke basis heb in zoekwoorden onderzoek. Wat erg belangrijk is tevens voor een succesvolle SEA campagne. Alsmede met het totale zoekmachine overzicht, van zowel SEO als SEA, kan ik evt. synergie tussen deze twee kanalen optimaal benutten en/of juist kannibalisatie tussen organische en betaalde zoekresultaten zoveel mogelijk voorkomen.