Op zoek naar een zoekmachine marketing specialist die van wanten weet? Ik ben je man. Even voorstellen, ik ben Romano Groenewoud. Ik ben al om en nabij een decennium actief als zoekmachine marketing specialist zijnde. Zowel voor mijn eigen projecten, waaronder een webshop in voetbalshirts als ook voor ZZP en MKB klanten. Ik werk freelance voor dat soort partijen om met bescheiden middelen top positionering te behalen in de organische zoekresultaten van Google. Dat is mijn passie, ik zou het bijna geen werk meer noemen, voor mij is het meer ‘play’.

Ik heb reeds topposities kunnen verwerken in competitieve industrieën zoals mode, automotive, advocaten en travel. Indien je specifiek op zoek bent naar een zoekmachine marketing specialist voor Google.be, Google.de, Google.co.uk of Google.fr, daar kan ik je ook mee helpen. Ik beheers deze talen, en ook daar, over de grens heb ik eerste posities kunnen verwerven.

Het fijne aan het werk als zoekmachine marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

Zoekmachine marketing specialist

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als zoekmachine marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een zoekmachine marketing specialist, anders dan de vele andere partijen in Nederland: neem vandaag nog contact op, dan kan ik beginnen met me beraden over de online mogelijkheden van jouw website.