In een eerder blogartikel heb ik al eens uitgelegd wat ik tegen bureaus heb. In een notendop, vaak ben je daar maar een nummertje. Het is te duur wat je krijgt qua inhoudelijk werk. En de resultaten vallen vaak tegen daardoor.

Mijns inziens beter om samen werken met een freelance specialist. Ik help al ruim tien jaar MKB Nederland met marketing voor specifiek zoekmachine gebruikers. Praktisch betekent het dat ik help om topposities in de zoekresultaten van Google.nl te verwerven voor zoekopdrachten die door jouw ideale klant uitgevoerd worden.

Het vak zoekmachine marketing bestaat uit hoofdzakelijk twee onderdelen, namelijk de organische zoekresultaten (SEO), en de betaalde advertenties (Google Ads, SEA). Beide takken beheers ik. Het voordeel van een zoekmachine marketing partij inzetten voor beide, is de synergie tussen deze twee kanalen. Ook kan je zo voorkomen dat er budget verspilt wordt. Wanneer men het al goed doet organisch, dan kunnen de advertenties wel op een lager pitje bijvoorbeeld, of andersom. Ik ben als SEO specialist ook werkzaam voor bedrijven die daarnaast dan een ads specialist inzetten. Soms gaat dit goed, en is de wisselwerking prima. Maar soms verloopt de samenwerking minder vlot, met als gevolg dat het beschikbare marketing budget niet optimaal benut wordt.

Het fijne aan het werk als zoekmachine marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

zoekmachine marketing bureau

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als zoekmachine marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een zoekmachine marketing bureau, anders dan de vele andere partijen in Nederland: neem vandaag nog contact op, dan kan ik beginnen met me beraden over de online mogelijkheden van jouw website.