Net begonnen met SEO voor je bedrijf? Er is een wildgroei aan gratis cursussen en e-boeks te vinden online. Heel veel informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer. En je kunt er geen touw aan vastknopen. Het probleem met deze informatie is dat het vaak vrij algemeen en academisch is. En niet op maat toegespitst voor jouw situatie, jouw website thema. Om die reden kun je in veel gevallen tijd besparen door te kiezen voor een maatwerk SEO training voor beginners.

Wat omvat de SEO training voor beginners

Ik breng je de beginselen der zoekmachine optimalisatie bij. Dan kun je denken aan:

– Instellen Google Analytics en Google Search Console
Op juiste wijze interpreteren. Deze tools kunnen overweldigend overkomen op beginners. Ik leer je wat de meest belangrijke rapporten zijn en hoe je deze kunt vertalen voor jezelf in concrete actiepunten.

– Optimaliseren meta data
Hoe vul je op optimale wijze een title tag in? En de meta beschrijving?

– Techniek
Geen zorgen! We gaan het niet hebben over hreflang tags, canonical tags. Maar een klein beetje technische basis kan geen kwaad. Je hoeft geen technische SEO nerd te worden zoals ondergetekende, maar een klein beetje overkoepelend begrip kan geen kwaad. Ik breng je de meest belangrijke inzichten bij.

– Structuur
Hoe structureer je je website op een optimale wijze zodat Google je website gemakkelijk kan verteren?

– Zoekwoorden onderzoek
Hoe vindt je de juiste zoekwoorden?

Hoe verrichten we de training?

De trainingen van SEOgeek worden exclusief gegeven op afstand over de reguliere telefoon of beeldbellen oplossing. Het voordeel van Zoom/Skype/Teams/Whereby/Google Meet is de mogelijkheid om het scherm te delen zodat ik direct e.e.a. kan demonstreren live.

Wat kost een SEO training voor beginners?

Het uurtarief voor een losse training is 45 Euro. Indien je een doorlopend maandelijks abonnement afneemt kan ik het gunstige tarief van 12.5 Euro per uur aanbieden.