Op zoek naar een dienst om SEO teksten te laten schrijven? Ik scout continue alle freelancer platformen voor schrijftalent. Goede kwaliteit tekst inhoud is een onontbeerlijke factor geworden voor alle SEO campagnes vandaag de dag. Om die reden is het zaak om betaalbaar talent voor het geschreven woord op te sporen en in te huren.

Hieronder zie je mijn statistieken op het freelancer platform Upwork:

SEO teksten laten schrijven op Upwork

Ik heb dus veel ervaring met schrijvers voor SEO teksten vinden.

Hierdoor kan ik het beste schrijf talent aan mijn organisatie binden. Zij schrijven pakkende teksten. Ik ga er vervolgens overheen voor de SEO optimalisatie. Zodoende krijg je top teksten. Online succes is mijns inziens vandaag de dag een teamsport. Idealiter gaan er meerdere paren verse oogballen over de tekst heen, en ieder voegt vanuit zijn of haar eigen expertise zaken toe, om de SEO tekst te verrijken.

Wat kost SEO teksten laten schrijven

Om een kosten indicatie te geven:

Een simpel recht toe recht aan artikel van 400 woorden kost 5 Euro per stuk. Dit is een gedegen artikel. Voor simpele informatieve zoekopdrachten. Voor korte blogberichten. Het zal geen Pulitzer prijs winnen toegegeven, maar dat hoeft ook niet.

Complexere, langere artikelen met meer diepgang, 800 – 1200 woorden kost 25 Euro per stuk.

Hoe afnemen?

Voor de duidelijkheid: met SEOgeek leveren we de teksten niet los. Deze dienst waar we artikelen aanbieden tegen kostprijs, komt alleen bij een doorlopend SEO abonnement of een eenmalige grote audit. Naast de kosten van de artikelen komt mijn uurtarief voor de optimalisatie werkzaamheden.

Een doorlopend abonnement varieert van 16 uur tot 32 uur per maand wat zich vertaald in 200 – 400 Euro per maand. Standaard krijg je daarbij 5 tot 10 korte artikelen, of 1 tot 2 lange complexe artikelen inbegrepen. En alle SEO werkzaamheden, waaronder zoekwoorden onderzoek, competitie analyse, techniek, structuur, strategie, analyse en rapportage.

Een grote audit kost 400 Euro. En daar krijg je 10 korte artikelen of 2 lange artikelen.

Meer SEO content nodig? Bestaande SEOgeek klanten kunnen altijd meer aanvragen tegen kostprijs.