Het probleem met white label SEO diensten vinden in Nederland is dat kwalitatieve SEO dienstverlening doorgaans dermate prijzig is, dat je er zelf niets meer aan kunt verdienen. Ik hanteer een uitermate scherp uurtarief van 12.5 Euro per uur in abonnement vorm. Zodoende, is er meer dan genoeg ruimte voor jou als webdesign of marketing bureau om daar marge op te maken.

Er zijn nog goedkopere SEO diensten, maar in het meest positieve geval, doen ze niets voor de SEO performance van jouw klant. En er is een aanzienlijke kans dat het juiste schade berokkent. Wat natuurlijk niet goed is voor jouw reputatie in de ogen van de klant, om nog maar te zwijgen over alle stress met communicatie naar de klant.

Er zijn nogal wat SEO en linkbuilding cowboys in Nederland, die roekeloos allerlei spam links gaan aanmaken. Hebben ook weinig hart voor de zaak. Indien zij niet de hoofdverantwoordelijke zijn, kunnen ze hun gang gaan met dit soort activiteiten, jij bent uiteindelijk de persoon die de klant de schuld geeft immers van SEO performance problemen.

Uiteraard wil je met whitelabel SEO in zee gaan met een betrouwbare professional. Niet een partij die achter je rug om, contact opneemt met de betreffende klanten o.i.d. Zoals je kunt lezen in de klantenbeoordelingen voor SEOgeek, ben ik uitermate betrouwbaar. Dus je kunt ervan op aan, dat er nooit problemen op dat vlak zijn.

Referenties? Ik werk al een poos op deze ‘white label’ wijze voor het marketing bureau Semster. De klantenbeoordeling omtrent mijn dienstverlening voor deze partij kun je vinden rechts op deze website of door te googelen op ‘SEOgeek’, en dan klikken op de Google reviews. Anderzijds bij deze:

White Label SEO recensie

Enfin, ben je op zoek naar een betrouwbare, competente white label SEO dienstverlener die dermate scherpe tarieven hanteert dat er genoeg ruimte voor marge is? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op. Dan kunnen we sparren over Skype of reguliere telefoon om de mogelijkheden verder te bespreken.