Premium SEO Copywriting Service

Het krijgen van je website aan de top van de zoekresultaten is mooi, maar het is slechts het halve werk. De andere helft is de mate waarin jouw website de bezoekers die van zoekmachines afkomen in klanten kunnen veranderen door middel van een gedegen wervende tekst. Als je website bezoekers niet in klanten omzet, dan maakt het niet uit hoeveel verkeer jouw website ontvangt. Je kunt op de #1 plaats in Google staan, maar als je website geen bezoekers converteert, dan ben je je tijd aan het verdoen.

Hoe kan ik bezoekers omzetten in klanten

Het is niet SEO en het is niet PPC. Het is tevens ook niet web design. Het zijn DE WOORDEN op de pagina. Dit is de reden waarom SEO Geek nu ook professionele online copywriting diensten aanbiedt. Deze zijn NIET blog posts of internet artikelen waar zoekmachines zo van houden. Het gaat hier om het omzetten van bezoekers in betalende klanten.

Heb je iets om te verkopen?

Geweldig. Maar hoe ga je mensen overtuigen om het ook daadwerkelijk te kopen? Tenzij je een professionele SEO copywriter bent, zul je absoluut wat beginnersfouten maken. Bijna iedereen heeft moeite met het schrijven van een wervende tekst. Het schrijven van commerciële teksten is MOEILIJK, zelfs voor een verkoper. De meeste verkopers hebben geen idee hoe ze met het geschreven woord om moeten gaan.

Huur bij SEO Geek een web copywriting team in om je reclame teksten te schrijven in plaats van dat je je eigen haren uit je hoofd trekt.

Wij zullen onze magie op jouw verkoopbrief loslaten (op dezelfde manier als dat wij dit met je rankings doen). Als wij eenmaal klaar zijn zul jij een verkoopbrief hebben die je op jouw website en op jouw promotiemateriaal kunt gebruiken. Je zult de mogelijkheid hebben om keer op keer producten te verkopen. Dat is de kracht van een goede verkoopbrief. Zoals een beroemde copywriter het ooit heeft gezegd: elk probleem in de wereld kan opgelost worden met een goede verkoopbrief.

Onze Stijl

SEO Geek schrijft op een wijze die de diepste gevoelens en verlangens van jouw doelgroep aanspreekt, en ze exact geeft waarnaar ze op zoek zijn.
SEO Geek garandeert dat klanten niet alleen vaker kopen maar ook meer. Maar we zullen ons nooit verlagen tot hype of ‘pitch pitch pitch’ stijl marketing. We schrijven de copy in een non-salesy, onder-de-radar type tekst. We houden ervan om te verkopen, maar alleen aan mensen die het product echt nodig hebben. Integriteit en geloofwaardigheid zijn waarden die hoog in ons vaandel staan.

Opties

  • Rewrite
    Het polijsten van de huidige sales copy om er voor te zorgen dat deze zo goed mogelijk converteert. Dit doen we door content toe te voegen of juist weg te halen en optimaliseren in het algemeen om het perfect te maken. In andere woorden: Je levert ons de huidige tekst aan en wij zullen alle bewezen technieken uit ons arsenaal toepassen om het aan te passen en de hoogst mogelijke conversie percentages te behalen.
  • Volledig nieuwe sales copy
    Een nieuwe verkoop tekst vanaf de grond opgebouwd.

Kosten

Ooit een offerte aangevraagd bij een top copywriter? De prijzen die zij vragen zijn ronduit absurd. De meesten zullen bedragen rond de €2000,00 vragen of meer. De prijs die SEO Geek vraagt, verschilt per opdracht, maar we beloven dat het betaalbaar zal zijn en dat de totale kosten gebaseerd zijn op het aantal uren die gemaakt worden, niet om zoveel mogelijk geld af te troggelen.

Begin vandaag en ontvang een geniale verkoopbrief die bezoekers ook daadwerkelijk in klanten zal converteren.

Naast een legitieme overtuigende sales copy is het ook zaak dat wanneer klanten op jouw merknaam zoeken, ze geen negatieve resultaten vinden zoals een vervelende review van een verbolgen lezer of klant. Als de zoekmachine resultaten gerelateerd aan jouw merk niet loepzuiver zijn kunnen we de online reputatiemanagement service aanbevelen.