Op zoek naar een duurzame injectie voor je website t.b.v. de vermeldingen van je website in de zoekresultaten van Google? Wij bieden verscheidene linkbuilding abonnementen aan die ZZP en MKB websites helpen aan een betere SEO performance.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is wellicht niet de juiste benaming. We zorgen ervoor dat jouw website op natuurlijke wijze links aantrekt van toonaangevende websites in jullie industrie. Als interieur webwinkel wil je bijv. voornamelijk terecht komen op wonen magazines zoals een VTwonen, The Art of Living enzovoort. Niet op irrelevante sites of mamablogs met gering aantal lezers.

Allereerst zullen we blootleggen wat de beste mogelijkheden zijn specifiek voor jouw onderneming en bedrijfswebsite of webwinkel. Vervolgens zullen we deze prioriteren. En natuurlijk ervoor gaan zorgen dat verwijzingen van deze websites daadwerkelijk gerealiseerd zullen gaan worden op natuurlijke wijze conform de Google richtlijnen.

Hoogwaardige link acquisitie en linkprofiel ontwikkeling is een vak apart waar wij ons al 10 jaar mee bezig houden. Jij als drukke ondernemer hebt hier waarschijnlijk de tijd en energie niet meer voor na een lange drukke dag werk. En waarom zou je ook? Je kunt beter bezig houden met het reilen en zeilen van jouw onderneming, het inhoudelijke werk, het ondernemen.

Kosten?

Wij bieden het scherpste uurtarief voor hoogwaardige link acquisitie van Nederland: 12.5/Euro in abonnement vorm.

Voorproefje?

Benieuwd naar wat voor links wij voor jullie onderneming zouden verzorgen op een maandelijkse basis? Neem dan contact op via . Of raadpleeg de live chat rechts onder. Of voeg mij toe op Skype (romanogroenewoud).