Kosteloos en vrijblijvend zoekmachine optimalisatie advies op maat van een doorgewinterde specialist. Zit je in je maag met een SEO vraagstuk als ondernemer of marketing medewerker zijnde? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een quickscan aan. Het enige dat ik vraag, om e.e.a. te bespoedigen is om de volgende gegevens mee te zenden:

1. Wat is jullie website(s)
2. Waar struikel je over, tegen welk onzichtbaar plafond hik je?
3. Termen waar men beter gevonden op zou willen worden.
4. Directe concurrenten die het wel lukken om te staan waar jij wilt staan
5. Wat hebben jullie tot dusver zelf gedaan? Wat hebben evt. andere SEO en online marketing partijen verricht?

Ondergetekende is reeds 10+ jaar actief als zoekmachine optimalisatie specialist voor het MKB. Ik heb alles wel gezien. Het is voor mij een koud kunstje om de vinger op de zere plek te leggen.

Pro deo zoekmachine optimalisatie consultancy is hiermee toegankelijke geworden voor alle MKB organisaties.

Wat is het verschil met andere aanbieders van kosteloos en vrijblijvend advies?

In de eerste plaats is er veel vakliteratuur te vinden online met goedbedoelde zoekmachine optimalisatie adviezen. Het probleem hiermee is dat het generiek is. Theorie. Niet praktisch. Zoekmachine marketing vandaag de dag is complex. En vereist een maatwerk aanpak per website, per industrie, per situatie. Geen one size fits all advies. Dat loopt mank. Dus daarom wil je dat een vakinhoudelijke expert met veel praktijkervaring kijkt naar jouw situatie en gericht adviseert.

Er zijn online marketing en SEO bureaus die ook een kosteloze quickscan of rapport aanbieden, maar vaak is dit lopende band werk. Templated rapporten. Daar heb je alsnog niets aan. Een standaard sjabloon die geen rekening houdt met jou specifieke situatie.

Kosten uitvoering

Mocht de samenwerking vlotten aan beide kanten, dan kun je overwegen om de algehele SEO marketing uitvoering ook bij SEOgeek neer te leggen. Voor eenmalige projecten hanteer ik een uurtarief van 45 Euro per uur. Mocht je een doorlopend zoekmachine optimalisatie advies abonnement willen afnemen, per maand opzegbaar, dan kan ik het extra gunstige uurtarief van 12.5 aanbieden.