Op zoek naar een betaalbaar SEO pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het laagste tarief voor professionele SEO werkzaamheden van Nederland.

Wat is inbegrepen in een SEO pakket?

Alles dat nodig is om jouw website beter uit de verf te doen laten komen in de organische zoekresultaten van Google. Denk aan:

– Technische SEO optimalisatie
– Structurering website
– Meta data, waaronder title tags en meta beschrijvingen
– URL permanamen optimalisatie
– Zoekwoorden onderzoek
– Linkprofiel analyse en scan voor kansen
– Competitie analyse

Evt. op verzoek kan een SEO pakket uitgebreid worden met SEO teksten tegen kostprijs. Een kort artikel van 400 woorden kost vijf Euro. Een langer artikel of een meer complex onderwerp, dat kost doorgaans 20 Euro. Eventueel kunnen de meest interessante geïdentificeerde link kansen ook direct benut worden incl. tekst. Run je bijvoorbeeld een webshop in interieur, dan zou een promotie artikel op sites als Wonen.nl, TheArtofLiving.nl en HomeBlend.nl interessant kunnen zijn om jouw website in de spotlights te zetten voor mensen én Google.

Eenmalig of doorlopend SEO pakket?

Voor eenmalige optimalisatie projecten reken ik het uurtarief van 45 Euro per uur. Indien het gaat om een doorlopend (per maand opzegbaar) abonnement kan ik het extra gunstige tarief van 12.5 Euro per uur aanbieden.

Wat is het verschil met buitenlandse SEO pakketten

Op sites zoals Fiverr.com worden ook SEO pakketten verkocht. Voor de prijs van 5 USD ofwel ca. 4.5 Euro. Dit zijn naar mijn ervaring 99% van de gevallen geautomatiseerde spam diensten. Waarmee iemand uit India, Pakistan of de Filipijnen met een druk op de knop jouw website vermeldt doet geraken op tal van lage kwaliteit sites die er niet toe doen.

Voor dit soort SEO pakketten zou ik zeggen dat je net zo goed je marketing budget in de sloot kunt gooien. In het meest positieve geval haalt het niets uit. Maar er is een kans dat het juist tegen je werkt omdat Google dit soort praktijken niet goedkeurt.

Wat ik hier aanbied is een dienst waarbij alles uitgevoerd wordt door ondergetekende. Een doorgewinterde Nederlandse SEO professional met 10+ jaar praktijkervaring en bewezen resultaten zowel voor mijzelf als mijn klanten. Dit is uniek in Nederland en realistisch gezien de best betaalbare optie die er is voor MKB organisaties.