Loepzuivere Zoekmachine Resultaten met Online Reputatiemanagement

De digitale reputatie van een individu of een bedrijf is van uitzonderlijk belang dezer dagen. Online Reputatiemanagement (ORM) is het onderhouden van je reputatie door een variatie aan optimalisatie en content praktijken. Praktisch gezegd houdt de service in dat de zoekmachine resultaten gerelateerd aan jouw bedrijf of merk worden aangepast aan jouw voorkeur. We drukken negatieve resultaten weg en vervangen ze voor legitieme positieve content.

Negatief nieuws of incorrecte informatie kan zich snel verspreiden en een lange tijd blijven hangen op het internet. SEO Geek heeft de kennis en ervaring om jouw online aanwezigheid te monitoren en je te beschermen tegen onjuiste informatie en negatieve merk en/of persoonlijke annotaties. Of je nu een reputatie probleem hebt op het internet of je dit juist wilt voorkomen, in beide gevallen kunnen we je helpen.

Buiten een kleine start-up fee, betaal je niet totdat we de zoekmachine resultaten helemaal zuiver hebben. Dat wil zeggen geen negatieve resultaten op de 1e pagina van Google voor een zoekopdracht naar jouw website.

Ook voor individuen met professionele ambities is deze service cruciaal. 83% van de werkgevers Googelen sollicitanten bij het aannemen. Check de video hieronder om meer te leren over de gevaren voor je carrière van onzorgvuldig beheerde persoonlijke zoekmachine resultaten en profielen. Het moet gezegd worden dat foto’s van dubieuze hobby’s en/of drinkgelag niet helpen bij het solliciteren.

Klik hier om deze dienst te bestellen.

Anti-Squat Webcare Pakketten

Naast customized search engine reputation management services bieden we ook een dienst aan waarbij 550 populaire sociale netwerken, meer dan 150 domeinen en de gehele USPTO Trademark Database doorzocht wordt om jouw merk veilig te stellen. We regelen alles voor je: foto’s, bio, URL en descriptie op de meest essentiële en populaire social media. Zo voorkom je dat iemand ervandoor gaat met jou beoogde Facebook URL. Bovendien kun je ook schade aan de digitale (corporate) reputatie voorkomen door deze accounts vast te stellen: Als iemand die jou merk kwaad wil doen 1 van deze profielen inneemt, dan heeft hij of zij alle mogelijkheid om vervelende dingen te vermelden of zelfs te profiteren van jouw goede naam. Deze sociale netwerk profielen ranken over het algemeen zeer goed in Google, dus is het meer dan waarschijnlijk, dat als iemand jouw bedrijfsnaam in Google opzoekt, de websites van de squatters ook verschijnen boven of onder jouw bedrijfswebsite. Indien het profiel inderdaad al is ingenomen, kunnen we je ook helpen om actie te ondernemen en deze terug te krijgen.

Online Reputatiemanagement

We houden ook de wereld van social media scherp in de gaten om de nieuwe Facebook, Twitter of Myspace te spotten. Zo hoef jij geen kostbare tijd hieraan te besteden en voorkom je dat kwaadwillende personen profielen innemen op deze opkomende sociale netwerken die jou toebehoren.

In feite is dit een social media management systeem, trademark bescherming service, brand marketing platform en sociaal profiel in 1. We vervullen orders over het algemeen binnen een week, vaak al binnen 3-5 werkdagen. Het gehele proces wordt met de hand gedaan: Geen outsourcing of automatisering. Dit gaat immers ook tegen de Terms of Service van vrijwel alle social networks die we afgaan. De pakketten die we aanbieden helpen ook nog eens met SEO: Bij het bestellen kun je een URL opgeven die dan genoteerd wordt in alle profielen die we aanmaken en die dit toestaan. Voorgaande klanten hebben goede resultaten hiermee behaald, omdat de selectie aan social networks die we afgaan een gezonde ratio aan DoFollow/NoFollow links bevatten en bovendien vaak een hoge PageRank kennen. Onderzoek heeft aangetoond dat Google en andere zoekmachines social network profielen in overweging nemen bij het ranken van de websites. Merk sterkte en continuïteit zijn ranking factoren geworden in de zoekmachines. Exact dezelfde brand message, adres, telefoonnummer en bio helpen het betreffende merk aan meer vertrouwen van de zoekmachines.

 • Anti
  Squat

 • Gebruikersnamen
 • Profielen
 • Essential

 • €150

  per order

 • 1 + Alternatief
 • 25
 • Business

 • €250

  per order

 • 1 + Alternatief
 • 100
 • Enterprise

 • €375.00

  per order

 • 1 + Alternatief
 • Sample tooltip text!150

 

Hoe lang duurt het voordat mijn order is voltooid?
SEOGeek heeft een omlooptijd van 3-5 werkdagen voor de meeste orders, en een omlooptijd van 5-7 dagen voor Enterprise orders. Alle aanmeldingen worden in-house uitgevoerd en voltooid door onze vertrouwde staf die allen achtergrondcontroles zijn ondergaan en die zich allen aan onze geheimhoudingsregels houden. Wij maken geen gebruik van automatisering noch uitbesteding, voor wat voor werk dan ook. Zeker aangezien automatiseren (en vaak buitenlandse vertegenwoordiging) vaak in tegenstrijd is met de servicevoorwaarden van vrijwel elk sociaal media netwerk waarop wij posten.

Bieden jullie alle sociale media netwerken aan?
Wij bieden alle sociale media websites aan die ons toelaten om voor een sociaal profiel een vanity of custom URL te claimen. Onder deze websites vallen momenteel de meeste populaire sociale media website behalve Facebook (en soms FourSquare).

Zal het Anti-Squat Pakket mijn SEO verbeteren?

SEOGeek zal op een organische manier de zichtbaarheid en de zoekresultaten verbeteren. Wij zullen een URL naar keuze (die tijdens het indienen van de order verstrekt kan worden) aan elk Sociaal Media profiel die dit toelaat toevoegen. Een aantal van deze profielen zijn DoFollow, terwijl een aantal andere NoFollow zijn. Onze cliënten hebben ons vermeld dat ze geweldige resultaten zien als gevolg van onze diensten. Veel van onze cliënten ervaren goede resultaten in de lokale zoekresultaten evenals in de reguliere zoekmachineresultaten. Het blijkt dat Google en andere zoekmachines sociale media profielen en het eigendom hiervan in de rankings gebruiken en deze als een vertrouwenssignaal gebruiken. De kracht van een merk en de continuïteit van een merk zijn voor de zoekresultaten rankingsfactoren geworden. Dezelfde merkboodschap, adres, telefoonnummer en biografie helpt het desbetreffende merk met het verdienen van vertrouwen in de ogen van de zoekmachines. Er wordt meer kracht aan de oudere sociale profielen gegeven wanneer soortgelijke termen in de zoekresultaten voorkomen. Tevens is het momenteel zo dat de uniekheid en de originaliteit van de inhoud die een sociaal account produceert zal helpen met het versterken van dat profiel in de ogen van de meeste zoekmachines.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende soorten opties (Essential, Business en Enterprise)?

De betaalde plannen leveren allemaal precies dezelfde service maar verschillen in het aantal geregistreerde sociale profielen. Elk plan (of gebruikersnaam) krijgt een nieuw e-mailadres die door onze werknemers gebruikt zal worden om alle binnenkomende e-mails van een sociaal netwerk te bevestigen. SEOGeek zal per sociaal profiel een profielfoto uploaden. Wij zullen tevens de omschrijving (of biografie), interesses/likes, URL, titel van de website, adres, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum en voor- en achternaam van de gebruikersnaam invullen en ervoor zorgen dat de vanity URL geclaimd wordt.

Houden jullie alle sociale media profielen voor mij bij?
Nee, momenteel niet. SEOGeek is alleen verantwoordelijk voor de aanvankelijke registratie, verificatie en de creatie van de vanity URL. Alle status updates, blog posts, vriendverzoeken en profielonderhoud is de verantwoordelijkheid van de klant.

Wat voor soort statistieken gebruiken jullie om sociale netwerken te analyseren en deze bij te houden?
Wij gebruiken veel verschillende datapunten van verschillende bronnen om elke week de meest populaire sociale netwerken bij te houden en te analyseren. Onder deze statistieken vallen o.a.: Informatie van Google, Alexa, Moz, Blekko en Majestic SEO.

Ik ben geïnteresseerd in het Business Plan, op welke 100 websites maken jullie een profiel?
Wij zullen profielen maken op de meest populaire sociale media websites van de huidige maand. Wij hebben een statistisch analysesysteem gebouwd om zo de populariteit van verschillende sociale media bij te houden. Deze lijst van de meest populaire netwerken veranderd vrijwel elke maand. Wij zullen je voor de meest relevante en populaire websites aanmelden. Zelden zijn twee Business aanmeldingen identiek. Het komt vaak voor dat bepaalde gebruikersnamen op bepaalde netwerken al in gebruik zijn en dat we ofwel je alternatieve naam moeten gebruiken of simpelweg naar het volgende netwerk moeten gaan. Het komt ook voor dat bepaalde netwerken niet langer populair zijn en uit de top 100 vallen. Indien je per se een profiel op een bepaald netwerk wilt hebben, noteer dit dan in de Klant Opmerking sectie op ons aanmeldformulier of stuur direct na het aanmelden een e-mail naar de SEOGeek klantenservice.

Hoe weet ik wanneer mijn order voltooid is?
Na de voltooiing van jouw Anti-Squat aankoop zul je een Voltooiingsrapport (zgn. Completion Report) ontvangen. Dit rapport zal naar het e-mailadres gestuurd worden dat je tijdens het invullen van je gebruikersnaam en details hebt ingevoerd. Deze e-mail zal een lijst van je account details bevatten, inclusief: Het nieuwe e-mailadres dat SEOGeek heeft gecreëerd voor je sociale media registraties en een sterk wachtwoord dat je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot je e-mailadres en tot al je nieuwe sociale media profielen die SEOGeek voor jou heeft geregistreerd.

Wat is het wachtwoord dat ik zal gebruiken om toegang te krijgen tot deze sites?
Het is een willekeurig gegenereerd wachtwoord. Je zult dit wachtwoord ontvangen wanneer het opzetten van je account voltooid is.

Moet ik, tijdens het bestellen, al de informatie op jullie formulier invullen?
Nee. Wij vragen jou om deze invoervelden in te vullen omdat sociale netwerken tijdens de registratie om deze informatie vragen. Deze invoervelden zullen je merk ook helpen om vaker voor te komen tijdens een zoekopdracht voor bepaalde zoektermen. Het helpt cliënten ook om jou te identificeren als het echte merk dat jij probeert te promoten. Het geeft je merk tevens ook meer houvast in de ogen van de zoekmachines. Indien je het fijner vindt om je telefoonnummer of adres niet mee te geven, voer dan simpelweg “N/A” in. SEOGeek beveelt je aan om alle gevraagde informatie zo eerlijk mogelijk in te voeren.

Ik ben een bedrijf, wat moet ik voor mijn voor- en achternaam invoeren? Wat zou ik als gebruikersnaam moeten nemen?
Als je voor een bedrijf aan het registeren bent, dan kun je het volgende doen:

1. Gebruik de voor- en achternaam van de eigenaar van het bedrijf en gebruik de naam van het bedrijf of van het merk als de gebruikersnaam. (bijv. Joe’s Taco Tent, Voornaam: Joe, Achternaam: Rodriguez, Gebruikersnaam: JoesTacoTent)
2. Je kunt het voor- en achternaamveld gebruiken als een weergave van je merknaam. (bijv. Joe’s Taco Tent, Voornaam: Joes, Achternaam: Tacos, Gebruikersnaam: JoesTacoTent)

Wees creatief maar doe je best om de herkenbaarheid en continuïteit van je merk te behouden. Vergeet niet dat je je merk over de gehele sociale ruimte probeert te promoten en dat je niet slechts een aantal sociale pagina’s wilt hebben alleen maar om ze te hebben. Het beste is om je gebruikersnaam tussen de 6 en 15 karakters te kiezen. Veel websites accepteren geen gebruikersnamen die langer zijn dan 16 karakters. Het is voor Enterprise orders vaak lastig om 300 profielen te registreren met een gebruikersnaam die langer is dan 16 karakters.