1. Tropical MBA

Podcast door een stel ondernemers die al talloze jaren de digital nomad lifestyle leven. Vaak ook interessante gasten. Daarbij deelt men advies voor onderwerpen als SEO, biohacking, marketing en business in het algemeen, het vinden van een goede leverancier in China en meer. Zeer openhartig over gemaakte fouten, waar wij dan weer van kunnen leren.

Lifestyle Entrepreneurs Podcast

2. Nomad Capitalist

Wederom een podcast. Behandeld meer zaken als het verkrijgen van een tweede passpoort, belastingconstructies voor digital nomads, openen van een lokale bankrekening, offshore corporaties en meer. Het motto van host Andrew Henderson is als volgt “go where you’re treated best.” De show is vrij libertarisch van aard en de nogal Amerikaanse anti-overheid toon kan tegen de borst stuiten voor sommigen, maar nuttige tips en tricks vindt je hier zeker.

3. “The Digital Nomad” van Johnny FD

Een podcast met interviews met succesvolle digital nomads, met tips over hoe je een succesvolle ondernemer kunt worden terwijl je reist.

4. “Remote Control” van Buffer

Een podcast over hoe bedrijven en teams kunnen werken in een remote werkomgeving, met interviews van leiders van bedrijven die een remote team hebben.

5. “Nomadtopia Radio” van Amy Scott

Een podcast met interviews met mensen die hun droomleven hebben gecreëerd als digital nomads, met tips over hoe je je leven kunt inrichten om te reizen en te werken tegelijkertijd.

6. “Journey to $100 Million” van Matt Bodnar

Een podcast waar ondernemers worden geïnterviewd over hoe ze hun bedrijf naar een omzet van 100 miljoen dollar hebben gebracht, met tips over hoe je je eigen bedrijf kunt opbouwen en groeien.