Op zoek naar een specialist die uw website bovenaan Google krijgt zonder dat het een rib uit uw lijf kost? Ik kan u van dienst zijn. Even voorstellen, mijn naam is Romano Groenewoud, ik ben ruim 10 jaar actief als Google marketing specialist voor met name zelfstandige en kleinere ondernemingen. Mijn expertise en toegevoegde waarde ligt er specifiek in dat ik een zeer laag uurtarief hanteer en dat ik websites aan topposities help in de Google.nl zoekresultaten met bescheiden middelen.

Mijn primaire focus zijn de organische zoekresultaten, dat zijn zeg maar de echte zoekresultaten. De meeste zoekmachine gebruikers kijken hier toch voornamelijk naar. De advertenties vertrouwt men doorgaans niet zo, of men heeft het idee dat partijen die prominent adverteren duurder zijn. De meeste Nederlandse zoekers die kijken dan ook wel wat verder dan hun neus lang is.
Enfin ik ben dus een SEO specialist, en SEO is zeg maar de benaming voor het vakgebied dat zich bezig houdt met betere resultaten, lees hogere posities in die zoekresultaten.

Dan zijn er dus ook nog advertenties doorgaans boven en soms ook onder de echte zoekresultaten. Ook daar werk ik aan op verzoek. Een allround Google marketing specialist beheerst natuurlijk beide disciplines. Dus daar kan ik ook zeker mee helpen, en daar ook weer als voornaamste doel budget optimalisatie, dus zo verstandig mogelijk omgaan met de beschikbare marketing bestedingen.

Het fijne aan het werk als Google marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

Google Marketing Specialist

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als zoekmachine marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom, ben je op zoek naar een Google marketing specialist, anders dan de vele andere partijen in Nederland: neem vandaag nog contact op, dan kan ik beginnen met me beraden over de online mogelijkheden van jouw website.