Even voorstellen, ik ben Romano Groenewoud, alias de ‘SEO geek’. Ik heb een ongezonde obsessie voor alles wat te maken heeft met Google marketing. Ik help met name ZZP en MKB Nederland om bovenaan in Google te komen. Mijn specialisatie is om met bescheiden middelen topresultaten te boeken in Google zoekresultaten. Ik heb organische top posities reeds kunnen behalen in zeer competitieve thema’s zoals SEO (talk the talk, walk the walk…), auto, fashion, travel en zelfs volwassen speeltjes!

Het fijne aan het werk als Google specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding:

Google Specialist

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als internet marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een Google specialist, anders dan de vele andere partijen in Nederland: je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen door contact op te nemen.