Benieuwd of jouw nieuwe website wel SEO proof is? Of ben je al een poos bezig maar komt het maar niet van de grond? Wellicht hangt er wel een molensteen om de nek van je website v.w.b. SEO optimalisatie. Hoe fijn is het dan dat je kunt vertrouwen op een kosteloze en vrijblijvende SEO check van een doorgewinterde professional?

De gratis SEO check bied ik in verschillende varianten aan:

– Beknopt analyse rapport (in PDF/Word)

Hierbij ontvang je een maatwerk verslag. Ik neem je website door en rapporteert wat mij meeste opvalt.

– Sparren over Skype/Zoom/Teams of telefoon

We sparren over (beeld)bellen. Met een video call kan ik je analyses laten zien van mijn professionele SEO tools Ahrefs en SEMrush, en daarbij vertel ik je mijn beredeneringen en vertaal alles in concrete actiepunten.

Wat maakt de SEO check van ondergetekende anders dan andere?

Vrijwel ieder online marketing bureau of SEO partij biedt tegenwoordig een kosteloze SEO check aan. Vaak ontving je dan een geautomatiseerd rapportje uit een tool. Maar zoals het gezegde gaat “a fool with a tool is still a fool”. Het verschil is maatwerk. Iedere site is anders en kent andere prioriteiten. Het tweede punt is, wordt de check uitgevoerd door een stagiair? Of een SEO specialist die gepokt en gemazeld is? Alle SEO checks uitgevoerd door SEOgeek, worden 100% door mijzelf verzorgd. Er wordt niets uitbesteed aan India of een stagiair. Dit is belangrijk, want je baseert hier ingrijpende SEO besluiten op, die wanneer verkeerd, je tot in de lengte der dagen kunnen belemmeren in vindbaarheid in zoekmachine resultaten.