Wil je meer halen uit je aanwezigheid op het internet? Geen betere manier om dit te doen dan een online marketing expert op te nemen in je team. Maatwerk internet marketing diensten zijn toch peperduur? Hoeft niet meer zo te zijn. Voor mij is dit hele internet marketing gebeuren play not work, ik doe dit bijna uit plezier. Voor mij is het geen werk, althans zo voelt het niet aan. Daarbij ben ik werkzaam freelance remote. Dat betekent geen duur kantoorpand o.i.d. Daardoor kan ik de prijzen extreem laag houden.

Het fijne aan het werk als online marketing expert: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

Internet Marketing Expert

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als digitale marketing expert:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een digitale marketing expert, anders dan de vele andere partijen in Nederland: je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen door contact op te nemen.