Wanneer je op zoek bent naar een internet bureau, dan ben je wellicht op zoek naar een partij die van alle markten thuis is. Ik kan jullie ondersteunen met alle aspecten die komen kijken bij online aanwezigheid, en belangrijker goed gevonden worden op het internet.

Ik kan o.a. de volgende zaken voor jullie verzorgen:

– Domeinnaam registratie en verlengingen
– Hosting van de website
– Website of webshop laten maken (webdesign)
– Technische problemen website verhelpen
– Facebook en Google adverteren (optimaliseren)
– Bovenaan Google organische zoekresultaten komen (SEO)
– E-mail accounts opzetten ()

Mijn hoofd specialiteit, zoals je wellicht opgemerkt hebt aan de naam van deze website “SEOgeek”, is SEO. Dit beslaat het vindbaar maken van websites op de eerste pagina van Google zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten.

Wat is mijn relatie tot Brielle?

Ik ben hier geboren en getogen. De eerste twee decennia van mijn leven hier doorgebracht. Woonachtig in de binnenstad vlakbij de Voorstraat en de Nobelstraat. Tegenwoordig werk ik ook enige maanden vanuit het buitenland als digitale nomade zijnde. Maar ik ben een groot deel van het jaar in Brielle te vinden.

Huidige projecten in en rondom Brielle?

Ik heb de website advocatenkantoor-elmers.nl gemaakt en verzorg tevens de online marketing.
Voor brandbeveiliging specialist Royal Safety verzorg ik op moment van schrijven een SEO campagne.

Wat kost dat?

Dat verschilt per dienst. Ik hanteer een uitermate sociaal uurtarief echter van 12.5 Euro per uur. Mijn diensten zijn toegankelijk en betaalbaar voor ZZP en MKB.

Wat kun je voor mij betekenen?

Het is voor mij geen probleem (wanneer ik in Brielle ben) om op de fiets te stappen om in persoon kosteloos en vrijblijvend te sparren over jullie online situatie. Neem contact op via of het contactformulier van deze website om te informeren.