Op zoek naar een maatwerk, duurzame, effectieve doch betaalbare linkbuilding campagne? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.

Met SEOgeek bied ik al meer dan tien jaar linkbuilding campagnes aan die de tand des tijds doorstaan. Voor een betaalbaar uurtarief van 12.5 Euro per uur, zorg ik ervoor dat jouw website vermeld raakt op de meest belangrijke websites in jullie vakgebied/industrie/thema.

Allereerst brengen we alle relevante mogelijkheden eerst in kaart. Ik put daarbij uit mijn rolodex aan contacten en mijn netwerk. Dan verzamelen we de meest belangrijke SEO metrieken en vergeet ook niet de prijs. Vervolgens is het een kwestie van prioriteren. En in samenspraak knopen doorhakken. Om ten slotte, de uitvoering te verzorgen. Inclusief hoogwaardige informatieve en inspirerende content. Zodat we niet alleen ‘linkbuilden’ maar eigenlijk is het vandaag de dag veel meer content marketing dat zoden aan de dijk zet. Naast het SEO en linkbuilding verhaal brengt dit sowieso jouw bedrijf in de picture bij de relevante doelgroep. Er kan dus ook zeker direct verkeer komen uit deze linkbuilding campagne.

Wat we niet aanbieden is linkbuilding in de traditionele zin van het woord zoals dat in de jaren 00 en 10 verzorgd werd door tal van SEO bureaus hier in Nederland en bijv. uit populaire ‘goedkope’ landen om uit te besteden zoals India en de Filipijnen. Ik plaats goedkope bewust tussen aanhalingstekens. Omdat ik in de praktijk dit soort linkbuilding campagnes maar al te vaak ben tegengekomen, en ik kan observeren dat deze meer schade doen dan goed. Dus hoewel de prijs op eerste gezicht laag is, is het uiteindelijk duurkoop.

We zullen jouw website dus niet aanmelden bij zielloze directories en ‘made for linkbuilding’ blogs. Géén linkbuilding manipulatie of zoals dat in jargon heet private blog networks (PBNs). Alleen echte levende en ademende websites die ertoe doen, daar raken we jouw organisatie vermeld op. Dit is aan het einde van de dag de meest duurzame manier om je online zichtbaarheid en vindbaarheid naar een hoger plan te tillen.